ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Hyundai i10, τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη

neo-hyundai-i10-ton-septemvrio-sti-frankfoyrti-2334232

Η Hyundai Motor παρουσιάζει στην ευρωπαϊκή αγορά μια πρώτη σχεδιαστική απεικόνιση του ολοκαίνουργιου Hyundai i10. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά i θα προσφέρει νέα δυναμική σχεδίαση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, καθώς και νέα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας που θα καταστήσουν το μοντέλο ηγέτη στην κατηγορία του.

Tο νέο i10 θα διαθέτει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών Blue Link®, Apple Car Play, Android Auto, ασύρματη φόρτιση smartphone και κάμερα οπισθοπορείας προσφέροντας μια ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς. Το νέο μοντέλο διαθέτει ένα από τα πιο πλήρη πακέτα ασφάλειας στην κατηγορία του. Θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα, η εταιρεία θα παρουσιάσει και την τεχνολογία μετάδοσης Active Shift Control (ASC). Η συγκεκριμένη καινοτομία βελτιστοποιεί την απόδοση μετάδοσης παρακολουθώντας τις μετατοπίσεις των γραναζιών 500 φορές ανά δευτερόλεπτο, ρυθμίζοντας με ακρίβεια την ταχύτητα περιστροφής του κιβωτίου ταχυτήτων σε γρηγορότερους χρόνους μετατόπισης. Η νέα τεχνολογία θα κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο Hyundai Sonata Hybrid και θα χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μελλοντικά υβριδικά μοντέλα της Ηyundai.

Ουσιαστικά, το Active Shift Control μειώνει τον χρόνο αλλαγής ταχυτήτων κατά 30%, αυξάνει την οδηγική απόλαυση και βελτιώνει την οικονομία καυσίμου.