Πρόγραμμα 5 Plus μόνο για το Peugeot 3008

Πρόγραμμα 5 Plus μόνο για το Peugeot 3008

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, η Peugeot προσφέρει ένα νέο προνομιακό πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου, με το όνομα PEUGEOT 5 PLUS, αποκλειστικά και μόνο για το πολυβραβευμένο SUV Peugeot 3008. 

Το best-seller SUV της Peugeot, το 3008, είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει αποσπάσει 63 βραβεύσεις διεθνώς μέχρι στιγμής σε τομείς σχεδιασμού, καινοτομίας, τεχνολογίας και αξιοπιστίας-μεταξύ άλλων- και από σήμερα διατίθεται στο επίσημο πανελλαδικό δίκτυο διανομέων της Peugeot με μια μοναδική προσφορά: 

 

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ + 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΕΣ SERVICE ΔΩΡΕΑΝ

Το SUV 3008, με το πρωτοποριακό εσωτερικό i-Cockpit και το 4-Μοde Grip Control νέας γενιάς, διατίθεται ετοιμοπαράδοτο με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό σε πληθώρα εκδόσεων. Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου εξοπλίζονται με Best-in-Class οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου υψηλής απόδοσης, οι οποίοι τηρούν τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές ρύπων και τεχνολογίας, καθώς και με νέα αυτόματα κιβώτια 8 ταχυτήτων ΕΑΤ8).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή