Η Nissan υποστηρίζει την εκπαίδευση στα ηλεκτροκίνητα οχήματα

Η Nissan υποστηρίζει την εκπαίδευση στα ηλεκτροκίνητα οχήματα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Nissan υποστηρίζει την εκπαίδευση των καταναλωτών στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ως  αποκλειστικός αυτοκινητικός  χορηγός στην National Drive Electric Week (NDEW) των Η.Π.Α,  για όγδοη συνεχή χρονιά. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα  που θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 14-22 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει περισσότερες από 300  εκδηλώσεις, σε εθνικό επίπεδο, που παρουσιάζονται από το Plug In America, το Sierra Club και το Electric Auto Association.

 

Το Nissan LEAF, διαθέτει πλήθος νέων, καινοτόμων τεχνολογιών, όπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή στους αγοραστές του.  Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις επιδόσεις του.  Μόλις πρόσφατα, το Nissan LEAF  απέσπασε πέντε αστέρια από το Green New Car Assessment Program, τη νέα πρωτοβουλία της Ευρώπης για την προώθηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών, για φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα. Επιπλέον, έχει λάβει βαθμολογίες ασφάλειας 5 αστέρων, τόσο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP), όσο και από το Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.
 
Το Nissan LEAF είναι το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στην ιστορία της αυτοκίνησης,  έχοντας  ξεπεράσει  τα 400.000 πωληθέντα αυτοκίνητα,  από τότε που ξεκίνησε η διάθεση του  μοντέλου πρώτης γενιάς,  το 2010. 
 
Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή