Nissan Navara: Με νέες τεχνολογίες και 5 χρόνια εγγύηση (video)

Nissan Navara: Με νέες τεχνολογίες και 5 χρόνια εγγύηση (video)

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το Nissan Navara προσφέρεται με αναβαθμισμένη ανάρτηση, στάνταρ εμπρός και πίσω δισκόφρενα. Το πρώτο έχει ως αποτέλεσμα την ασφαλέστερη μεταφορά βαρύτερων φορτίων, ενώ  χάρη στην τεχνολογία Intelligent Trailer Sway Assist, η ρυμούλκηση γίνεται… παιχνίδι.

 
Ο κινητήρας έχει οικονομία καυσίμου έως 6,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (συνδυασμένος κύκλος NEDC) και οι εκπομπές ξεκινούν από 182 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο. Ως το πλέον ευπροσάρμοστο εργαλείο δουλειάς, ο κινητήρας twin-turbo του Navara διατίθεται με δύο επιλογές ισχύος,  που προσφέρουν 163PS και 190PS. Μάλιστα στην πρώτη επιλογή, ο κινητήρας  διαθέτει επιπλέον 22Nm ροπής, φτάνοντας  στα 425Nm, χάρη στην αλλαγή από μονό σε διπλό turbo. To μοτέρ συνδυάζεται με καινούργιο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Παράλληλα, έχει  γίνει  περαιτέρω ρύθμιση του αυτόματου κιβωτίου 7 ταχυτήτων, με βελτιώσεις στην άνεση, την αίσθηση και την απόκριση. Έχει βελτιωμένη άνεση και έλεγχο χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητα μεταφοράς φορτίου. Στο King Cab, αυτό “μεταφράζεται” σε αύξηση του ωφέλιμου φορτίου μεταξύ  55-95 kg (ανάλογα με τις προδιαγραφές) σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο,  με το  νέο ωφέλιμο φορτίο να φτάνει στα 1.165 kg (και το επιτρεπόμενο συνολικό βάρος στα 3.200 kg). Εν τω μεταξύ, το Double Cab έχει μια αύξηση ωφέλιμου φορτίου σε ένα εύρος 54 – 114 kg (ανάλογα με τις προδιαγραφές), φτάνοντας σε  συνολικά ωφέλιμα φορτία έως 1.115 kg – 1.180 kg και επιτρεπόμενο συνολικό βάρος στα 3.250 kg. 

 
Οι τιμές για το Nissan NAVARA, ξεκινούν από τις 26.140€ για την έκδοση King Cab και από τις 26.840€ για την έκδοση Double Cab.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή