Ταξίδι στο UEFA Champions league με το νέο NISSAN Juke

Ταξίδι στο UEFA Champions league με το νέο NISSAN Juke

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
To UEFA Champions League Trophy Tour  με το νέο Nissan Juke, πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην Λειψία της Γερμανίας, σηματοδοτώντας  ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ταξίδι σε τέσσερις πόλεις 

Το νέο Nissan Juke θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του ταξιδιού,  καθώς η Nissan διανύει την  έκτη σεζόν της ως υπερήφανος χορηγός του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου μια νέα και καινοτόμο περιοδεία του τρόπαιου του  UEFA Champions League,  σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη. Η συναρπαστική περιοδεία ξεκίνησε στη Λειψία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, θα συνεχίζει στη Βαλένθια, έπειτα στη Λιλ της Γαλλίας  MD4, ενώ τελευταίος σταθμός θα αποτελέσει το Λονδίνο, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της Φάσης των Ομίλων.

Σε κάθε πόλη που θα πραγματοποιηθεί αυτή η περιοδεία,  θα φιλοξενηθεί το πρωτότυπο  Nissan Football Lab, όπου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο Coupé Crossover, το νέο Nissan Juke, μέσα από μια ποδοσφαιρική εμπειρία που προβάλλει το δυναμικό του σχεδιασμό και τη νέα τεχνολογία, καθιστώντας το πιο συνδεδεμένο μοντέλο της Nissan.
Στο επίκεντρο της  περιοδείας θα βρίσκεται  το ύψους  73 εκατοστών και βάρους   7,45 κιλών  τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του.

Η περιοδεία του UEFA Champions League Trophy θα επισκεφθεί επίσης έναν επιλεγμένο αριθμό εκθέσεων της Nissan σε ολόκληρη την Ευρώπη,  κατά μήκος των διάφορων διαδρομών, προσφέροντας  σε ακόμα περισσότερους φίλους του UEFA Champions League , μια ασυναγώνιστη εμπειρία από την ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Βίντεο με το νέο Nissan JUKE και το Τρόπαιο του UEFA Champions League, μπορείτε να δείτε στο : https://youtu.be/KgAu06w9n8U

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή