Νίκη για τη Hyundai στο Ράλι Ισπανίας

Νίκη για τη Hyundai στο Ράλι Ισπανίας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Hyundai Motorsport κατέκτησε την 1η και την 3η θέση στο Rally de España αυξάνοντας το προβάδισμα της μάχης των κατασκευαστών του FIA World Rally Championship σε 18 βαθμούς με έναν γύρο να απομένει για την ολοκλήρωση της σεζόν. Είναι η τέταρτη νίκη της σεζόν (μετά την Κορσική, την Αργεντινή και τη Σαρδηνία) για την ομάδα και η πρώτη στην Ισπανία.

 
Οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul εξασφάλισαν την πρώτη τους νίκη μετά το Ράλι Αργεντινής με μια εξαιρετική εμφάνιση με το Hyundai i20 Coupe WRC. Η τρίτη νίκη των Βέλγων για το 2019 και η 12η συνολικά για την Hyundai Motorsport, ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικά συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στην Ισπανία.
Νίκη για τη Hyundai στο Ράλι Ισπανίας-1
 
Ο Dani Sordo και ο Carlos del Barrio τερμάτισαν στην τρίτη θέση και οι Sébastien Loeb και Daniel Elena κατέκτησαν την τέταρτη θέση μετά τις 17 ειδικές διαδρομές. 
 
Κατακτώκτας 40 βαθμούς για την πρώτη και τρίτη θέση, η Hyundai Motorsport δημιούργησε ένα πλεονέκτημα 18 βαθμών στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών με 43 διαθέσιμους στον τελικό γύρο στην Αυστραλία (14-17 Νοεμβρίου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή