Honda Super Cub C125 – 60 χρόνια ιστορία

Honda Super Cub C125 – 60 χρόνια ιστορία

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το πρώτο Honda Super Cub παρουσιάστηκε το 1958, 10 χρόνια μετά την ίδρυση της Honda με σκοπό να προσφέρει χαρά παίζοντας έναν χρήσιμο ρόλο στις ζωές των ανθρώπων.

60 χρόνια αργότερα, το Super Cub πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο παραγωγής με 100 εκατομμύρια μονάδες, κάνοντας το το ποιο δημοφιλές μηχανοκίνητο όχημα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στον κόσμο.
Όλο αυτό το διάστημα οι αρετές του Super Cub, στυλ, αξιοπιστία, οικονομία και πρακτικότητα παρέμειναν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου!
 
Το Super Cub C125 είναι μια εξέλιξη του θρυλικού παπίου της Honda το οποίο σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο στη μακροχρόνια ιστορία του, σχεδιασμένο για το σύγχρονο ρυθμό ζωής των μεγάλων πόλεων.
 
Εμφανισιακά δεν αποκλίνει από την κλασική φόρμα του.
Αύξηση υπαρχει στην ισχύ και την ροπή λόγω του νέου κινητήρα των 125cc.
Το πλαίσιο είναι ατσάλινο ενώ γενικότερα το όλο σύνολο αποπνέει μια αίσθηση ποιότητας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
 
Όλος ο φωτισμός είναι τεχνολογίας LED ενώ μια νότα σύγχρονης εποχής δίνει το σύστημα Honda Smart Key το οποίο επιτρέπει την εκκίνηση της μοτοσυκλέτας με το κλειδί να βρίσκεται στην τσέπη σας.
 
Απολαυστικό, ευκολοδήγητο, ελαφρύ στα 109 kg αλλά και οικονομικό με κατανάλωση στα 3,5 lt, το Super Cub έρχεται ξανά στις ζωές όλων, ανδρών και γυναικών, με τον αέρα ενος bestseller μοντέλου για να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του.
Έτσι απλά!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή