Δυναμική παρουσία της Hyundai στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

Δυναμική παρουσία της Hyundai στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
H Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ θα δώσει δυναμικό παρόν στην έκθεση της ελληνικής αγοράς «Αυτοκίνηση Anytime 2019» που θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν ν’ απολαύσουν τις τεχνολογίες κίνησης Hyundai SmartStreamΤΜ και τις τεχνολογίες ασφάλειας και άνεσης Hyundai SmartSenseΤΜ σε μία ευρεία γκάμα μοντέλων ξεκινώντας από τις κάτωθι πρεμιέρες : 
 
-Νέα Γενιά i10: Σε πρώτη παρουσίαση στο Ελληνικό κοινό, το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του στην ολοκαίνουρια τρίτη γενιά του. Μεγαλύτερο, ασφαλέστερο, ομορφότερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο από ποτέ.

-To ολοκαίνουριο KONA Hybrid, σε avant premiere παρουσίαση στο Ελληνικό κοινό, με την πλέον προηγμένη και απολαυστική πλήρη υβριδική τεχνολογία ισχύος 141 ίππων και συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης.   
-To ΚONA Electric, το 1o ηλεκτρικό compact SUV που κατασκευάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.
 
τις οποίες θα πλαισιώσουν τα εξίσου πολύ σημαντικά μοντέλα :
 
-Το δυναμικό i20: Ο αναμενόμενος φετινός πρωταθλητής του WRC, στην επιβατική εκδοχή του με την κορυφαία αξιοπιστία της compact κατηγορίας στο TUV Quality Report Γερμανίας.
-Το ποιοτικό i30 με το ισχυρότερο standard πακέτο τεχνολογιών S-10, τις σχεδιαστικές βραβεύσεις και τη Νο1 κατάταξη σε ποιότητα και αξιοπιστία στην κατηγορία του από την JD Power Γερμανίας.  
-Το κομψό και πολυτελές i30 Fastback Turbo.
-Τα καθαρόαιμο μοντέλων υψηλών επιδόσεων i30 N –και ήδη σήμερα το δημοφιλέστερο hot hatch της ελληνικής αγοράς- που σχεδιάστηκε για αληθινή οδηγική απόλαυση.
-Το Kona by Hyundai, την πολυβραβευμένη premium πρόταση της Hyundai στην κατηγορία των compact SUV
-Το νέο Tucson 48V Hybrid, που συνδυάζει κατανάλωση χαμηλότερη από diesel, πλούσια ροπή, γνώριμη εμπειρία οδήγησης και με πολλές επιλογές σε ιπποδύναμη, κιβώτια και κίνηση σε 2 ή και σε 4 τροχούς.
 
Προσφέροντας κορυφαία κατασκευαστική αξιοπιστία, μοντέρνα σχεδίαση, προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ενεργητικής ασφάλειας Hyundai SmartSense, εξαιρετική συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, απολαυστική εμπειρία οδήγησης και κορυφαία 5-ετή εργοστασιακή εγγύηση ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα, η εταιρεία συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών της. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή