Τα «αστέρια» της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Τα «αστέρια» της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

2' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιξε τις πύλες της για το κοινό η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση EXPO 2019 Anytime» το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν 32 πανελλαδικές πρεμιέρες, ρεκόρ για πρώτη φορά σε έκθεση αυτοκινήτου, καθώς και 150 νέα μοντέλα σύγχρονης τεχνολογίας που σέβονται το περιβάλλον. Τα υβριδικά και τα αμιγώς ηλεκτρικά που παρουσιάζονται δίνουν το στίγμα της εξέλιξης για τα επόμενα χρόνια.

BMW

Οι νέες BMW Σειρά 1 και Χ1 βρίσκονται στην ελληνική έκθεση αυτοκινήτου με το μικρομεσαίο μοντέλο να δείχνει τη νέα εποχή της γερμανικής φίρμας. Ο «Ασος» αλλάζει σελίδα και πλέον η μετάδοση της κίνησης είναι στους εμπρός τροχούς.

DS Automobiles

H premium μάρκα έφερε τα γνώριμα DS 3 Crossback και DS 7 Crossback. Ωστόσο, δίπλα από τις συμβατικές εκδόσεις υπάρχει η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του DS 3 Crossback, καθώς και το plug-in υβριδικό DS 7 Crossback.

Hyundai

Σημαντικό ενδιαφέρον έχει το νέο Hyundai i10, το οποίο έρχεται με πολύ μοντέρνο και νεανικό design, ενώ παράλληλα αυξάνει τους χώρους του στο εσωτερικό.

ΚΙΑ

Το νέο KIA XCeed αποτελεί την crossover εκδοχή του δημοφιλούς Ceed. H περιπετειώδης εμφάνιση ενισχύεται από την καλή απόσταση από το έδαφος, που φτάνει έως και τα 184 χλστ. Ακόμα, στο περίπτερο θα βρίσκεται και το ηλεκτρικό e-Soul, που υπόσχεται αυτονομία έως και 450 χλμ.

Mazda

Στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου το κοινό μπορεί να δει ολόκληρη την γκάμα της ιαπωνικής φίρμας. Σημαντική προσθήκη αποτελεί και το νέο CX-30, που είναι το καινούργιο μικρομεσαίο SUV της εταιρείας.

Mercedes

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο ηλεκτρικό EQ silver arrow κλέβει την παράσταση, ενώ στο πλάι του βρίσκονται και οι νέες GLB και GLC. Επίσης, υπάρχει και ένας προσομοιωτής για το MBUX και ένα LED-wall για την επιτόπου διαμόρφωση όλων των μοντέλων της μάρκας.

ΜΙΝΙ

Η πιο σημαντική πρεμιέρα για τη MINI στην έκθεση θα είναι αυτή του MINI Cooper SE, του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας. Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στο 3θυρο MINI έχοντας όμως έναν ηλεκτροκινητήρα 184 ίππων και μια μπαταρία που του παρέχει αυτονομία έως και 270 χιλιομέτρων με μια φόρτιση.

Opel

Τα «αστέρια» της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019»-1

Η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του DS 3 Crossback.

H νέα γενιά του Opel Corsa βρίσκεται στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019». Το μικρό best-seller προσφέρεται τόσο με θερμικούς κινητήρες όσο και με ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων. Το τελευταίο υπόσχεται αυτονομία έως και 330 χλμ.

Peugeot

Τα «αστέρια» της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019»-2

Τα βλέμματα των επισκεπτών μαγνητίζονται από το νέο 208.

Τα βλέμματα των επισκεπτών μαγνητίζονται από το νέο 208, το οποίο φέρει νέα σχεδιαστική ταυτότητα, premium αύρα και υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο. Εφοδιάζεται με διακεκριμένους κινητήρες, ενώ πλέον θα υπάρχει και η ηλεκτρική version, το e-208.

Renault

Τα «αστέρια» της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019»-3

Το νέο Renault Clio προσφέρεται με κινητήρες 75 έως 130 ίππων. 

Το νέο Clio συγκεντρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από όλες τις προηγούμενες, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα μοντέρνα και κομψά στοιχεία της. Βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και προσφέρεται με μια πλούσια γκάμα κινητήρων με αποδόσεις που ξεκινούν από τους 75 ίππους και φτάνουν τους 130.

Skoda

Ενας από τους σημαντικότερους αστέρες της έκθεσης είναι και το νέο Kamiq, το οποίο είναι η καινούργια πρόταση της Skoda στην compact SUV κατηγορία. Διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα και κινητήρες αποδόσεων από 90 έως και 150 ίππους.

Volkswagen

Τα «αστέρια» της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019»-4

Πρεμιέρα επί ελληνικού εδάφους έκανε το νέο Golf.

Πρεμιέρα επί ελληνικού εδάφους έκανε το νέο Golf. Η 8η γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου φέρει νέες τεχνολογίες και μαγνητίζει ένα μεγάλο μέρος του κοινού.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι οι εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 15.00 έως τις 21.00 και Σάββατο – Κυριακή από τις 10.00 έως τις 21.00.

Τα test drive γίνονται δωρεάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή