Νέο PEUGEOT 208

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Με τα μοντέλα της κατηγορίας Β να τυποποιούνται ολοένα και περισσότερο σε βάρος των χαρακτηριστικών της νεανικότητας και της ευχαρίστησης, η PEUGEOT ξεχωρίζει παρουσιάζοντας το νέο, σαγηνευτικό PEUGEOT 208.

Η χρήση του αυτοκινήτου αλλάζει, η επιλογή νέων μορφών ενέργειας είναι μία ευκαιρία, γι’ αυτό το νέο PEUGEOT 208 προσφέρεται από το λανσάρισμά του, με τρείς εναλλακτικούς τρόπους κίνησης – ηλεκτρικό, βενζίνη ή diesel. Η γραμμή και η εμφάνιση του αμαξώματος δεν υπαγορεύει πλέον τη χρήση του αυτοκινήτου!

Η νέα αυτή γενιά του 208, που συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική μετακίνησης της Peugeot στο premium κομμάτι της αγοράς, ξεχωρίζει από το τολμηρό design που διακρίνεται από τον αέρα νεότητας και της ενέργειας που αναδίδει. 

Πέρα από το πρωτότυπο και ξεχωριστό στυλ του, το νέο PEUGEOT 208 καινοτομεί με το νέας γενιάς PEUGEOT i-Cockpit©, το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D καθώς και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που συναντά κανείς σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Το νέο PEUGEOT 208 είναι ένα νέο συστατικό του συγκεκριμένου οράματος για το μέλλον: αντανακλά μια νεανική εικόνα και αναδίδει όλη την ενέργεια και τον αυθορμητισμό που συνθέτουν τις αξίες της PEUGEOT : υψηλές προσδοκίες, στυλ και συναίσθημα. Η εξωτερική του εμφάνισή του είναι η επιτομή της ζωντάνιας, του σπορ χαρακτήρα, και αφήνει πολλές υποσχέσεις. Οι απαλές γραμμές και οι σχεδιαστικές επιλογές χαρίζουν στο αυτοκίνητο μία ‘high-end’ εμφάνιση που συμβαδίζει απόλυτα με τη στρατηγική αναβάθμισης της PEUGEOT. Το νέο PEUGEOT 208 τοποθετείται στον πυρήνα της κατηγορίας B, έχοντας καθοριστική συμβολή στα στοιχεία που κάνουν τη γκάμα της PEUGEOT τόσο επιτυχημένη: κορυφαίος σχεδιασμός σε αρμονική συνύπαρξη με μοναδικές καινοτομίες και τεχνολογία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή