Η είσοδος της Volvo στα compact SUV

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Με την είσοδό της για πρώτη φορά στην κατηγορία των compact SUV με το XC40, η Volvo εγκαταστάθηκε κατά γενική ομολογία στην κορυφή. Το πέτυχε, όχι μόνο παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό και πλήρες σε κάθε του πτυχή αυτοκίνητο, αλλά δείχνοντας επίσης προς τα πού πηγαίνει η αυτοκίνηση και πώς επηρεάζει το μέλλον των ανθρώπων: Το XC40 συνδυάζει τη χαρά και την απόλαυση της οδήγησης με μία υπεύθυνη προσέγγιση στη μετακίνηση, που φροντίζει τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

 
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της οπτικής είναι η έκδοση Τ5 Twin Engine με plug-in υβριδική τεχνολογία. Υποδειγματική για κίνηση στην πόλη, προσφέρει στον κάτοχό της τα “αστικά” χαρακτηριστικά που κάνουν το XC40 τόσο ελκυστικό στην καθημερινότητα: υπερυψωμένη θέση οδήγησης, άνεση, έξυπνες λύσεις στην καμπίνα που διευκολύνουν τη ζωή, συνδεσιμότητα και σύγχρονο σκανδιναβικό design που αποπνέει δυναμισμό και κομψότητα.
 
Η είσοδος της Volvo στα compact SUV-1
 
Η ασφάλεια είναι κορυφαία, καθώς προηγμένες λύσεις όπως το πολυεπίπεδο City Safety φροντίζουν για την προστασία των επιβατών του αυτοκινήτου αλλά και όσων κινούνται γύρω του.
Συνδύασε τη Volvo με ένα απαράμιλλο στυλ….
 
Η TAILOR Italian Wear ντύνει τον σύγχρονο άντρα…
 
Η είσοδος της Volvo στα compact SUV-2
 
Καινοτομία και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας αποτελούν τα στοιχεία που συνθέτουν την συλλογή φθινόπωρου χειμώνα του brand ανδρικών ενδυμάτων που συνδέεται άρρηκτα με το αυθεντικό ιταλικό στυλ.
 
Η τεχνολογία συναντιέται με πρωτοπόρο design ώστε να προσφέρει κολακευτική εφαρμογή και ξεχωριστές αποδόσεις, όπως τα παντελόνια και κοστούμια από active μάλλινες φανέλες merinos που πλένονται στο πλυντήριο, έχουν φυσική ελαστική συμπεριφορά, αποβάλλουν τις δυσάρεστες οσμές δίνουν την δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας του σώματος.
 
Η είσοδος της Volvo στα compact SUV-3
 
Στην συλλογή του φετινού χειμώνα έρχονται να προστεθούν φόρμες που συνδυάζουν με tailored σακάκια και αθλητικά trainers και χαρακτηρίζουν την εξέλιξη του τρόπου ζωής που εκφράζει ο οίκος. 
 
Σε συνέχεια αυτής της τάσης ανακαλύπτουμε εκ νέου τα παντελόνια με λάστιχο, αυτή τη φορά και σε traveller μάλλινα υφάσματα ιδανικά για την καθημερινότητα του άντρα επαγγελματία. Αναπόσπαστα μέρος της, τα σακάκια από πολύτιμες πρώτες ύλες και την ανάλαφρη κατασκευή – σύμφωνα με τις αρχές της νότιο ιταλικής παράδοσης – αποτελούν το νέο δίπολο άνεσης και κομψότητας
 
Επιπλέον η TAILOR ακολουθεί μια οικολογικά βιώσιμη διαδρομή προωθώντας την χρήση μάλλινων όπως το pecora nera του οίκου Loro Piana των οποίων τα χρώματα είναι φυσικής προέλευσης αλλά και χρήση organic βάμβακος μέσω της συνεργασίας του brand με τον οίκο Albini.
 
Τα προϊόντα TAILOR διατίθενται στην Ελλάδα μέσω του δικτύου monobrand καταστημάτων και της Online μπουτίκ www.tailoritalianwear.com    
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή