ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ψάχνεις για το φθηνότερο μίσθωμα αυτοκινήτου;

psachneis-gia-to-fthinotero-misthoma-aytokinitoy-2349247

Μια ευέλικτη και οικονομική υπηρεσία μηνιαίας ενοικίασης αυτοκινήτου σε εταιρίες και ιδιώτες έρχεται να σου λύσει τα… χέρια!

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο! Το Avis Flex σού προσφέρει αυτοκίνητο πόλης με μόλις 8 ευρώ +ΦΠΑ την ημέρα! Το νέο πρόγραμμα της Avis εξασφαλίζει αυτοκίνητα για ενοικίαση με τον μήνα (από 1 μήνα έως και 1 έτος) και για 6 διαφορετικές κατηγορίες σε προνομιακές τιμές. 

psachneis-gia-to-fthinotero-misthoma-aytokinitoy0

Φυσικά η προσφορά Avis Flex απευθύνεται είτε για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες και καλύπτει πλήρως τον πελάτη. Συγκεκριμένα, περιλαμβανει τα εξής:

-Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης προς τρίτους

-Ασφάλεια κλοπής με τις ισχύουσες απαλλαγές

-Μικτή ασφάλεια με τις ισχύουσες απαλλαγές

-Τέλη κυκλοφορίας

-Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο

-Συντήρηση του αυτοκινήτου

-Αντικατάσταση αυτοκινήτου εντός 48 ωρών σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης

Για παράδειγμα, ένα αυτοκίνητο πόλης (π.χ. ένα Volkswagen up! ή κάποιο παρόμοιο), το οποίο προσφέρει ευκολία και άνεση στην κίνηση της πόλης διατίθεται από την Avis με το πρόγραμμα Flex. Η μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου ανέρχεται στα 240 ευρώ + ΦΠΑ.

psachneis-gia-to-fthinotero-misthoma-aytokinitoy2

Ξέρεις σε ποιους απευθύνεται η ενοικίαση αυτοκινήτου με τον μήνα

Σε όλους! Τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες.

Η υπηρεσία Avis Flex επιλέγεται εύκολα και γρήγορα τόσο από έναν ιδιώτη όσο και από μία εταιρεία. Ο μισθωτής βγαίνει κερδισμένος και στις δύο περιπτώσεις μιας και απαλλάσσεται από το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου, την ασφάλιση, καθώς και από τα τέλη κυκλοφορίας. Συνεπώς χωρίς κανένα οικονομικό άγχος και με τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου με τον μήνα να είναι ελκυστικότατες, αποτελεί μονόδρομος η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου για οποιονδήποτε λόγο και αν το χρειαστείς.

psachneis-gia-to-fthinotero-misthoma-aytokinitoy4

Η εκδήλωση του ενδιαφέροντος είναι απλή υπόθεση και μπορεί κανείς να ζητήσει προσφορά για μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου με τους παρακάτω τρόπους:

Avis.gr: Υπάρχει συγκεκριμένη φόρμα ενδιαφέροντος. Μόλις λάβει η εταιρία το αίτημα για μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Avis Contact Center: Τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 6879800
Σταθμός Ενοικίασης: Αίτηση ενδιαφέροντος και κράτηση σε όλους τους σταθμούς Avis στην Ελλάδα.
psachneis-gia-to-fthinotero-misthoma-aytokinitoy6