Η νέα superbike μοτοσυκλέτα της HONDA, CBR1000RR

Η νέα superbike μοτοσυκλέτα της HONDA, CBR1000RR

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η νέα superbike μοτοσυκλέτα της HONDA, CBR1000RR έκλεψε τις εντυπώσεις στο σαλόνι του Μιλάνου στην παγκόσμια παρουσίαση της, τόσο με τον νέο σχεδιασμό της όσο και με τις κορυφαίες επιδόσεις του ισχυρότερου τετρακύλινδρου κινητήρα στην ιστορία της HONDA.

 
Πρόκειται για την ισχυρότερη Fireblade όλων των εποχών με ισχύ που αγγίζει τους 217 ίππους και με σχεδόν 11,5 κιλά ροπής.
 
Η νέα CBR1000RR έχει εξελιχθεί ώστε πεδίο δράσης της να είναι μόνο η πίστα και αυτό φαίνεται αρχικά από τις διαστάσεις των κυλίνδρων οι οποίες είναι πανομοιότυπες με της αγωνιστικής RC213V, τις μπιέλες από σφυρήλατο τιτάνιο, το αλουμινένιο ψαλίδι το οποίο βασίζεται πάνω στο αγωνιστικό RC213V-S καθώς και άλλες ουσιαστικές διάφορες προερχόμενες πάντα από το HRC της HONDA.
 
Στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό της συμπεριλαμβάνονται και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματά τα οποία σώζουν-βοηθούν τον αναβάτη στην οδήγηση του.
 
Με αυτή την μοτοσυκλέτα η HONDA μπαίνει δυνατά στην κατηγορία των Superbikes έχοντας τεχνογνωσία και τεχνολογία κατευθείαν από τα MOTOGP και με σκοπό την επικράτηση στο WSBK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή