Η Ford λανσάρει ασφάλεια 5 αστέρων στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της.

Η Ford λανσάρει ασφάλεια 5 αστέρων στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της.

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Ford λανσάρει τώρα ασφάλεια 5 αστέρων στην ηλεκτροκίνητη γκάμα της, με το νέο Explorer Plug-In Hybrid να αποσπά σήμερα τη μέγιστη βαθμολογία από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών πρόσκρουσης Euro NCAP.

 
Το Explorer Plug-In Hybrid αυξάνει την ασφάλεια όχι μόνο για τον οδηγό και τους επιβάτες, αλλά και για αυτούς που βρίσκονται στο δρόμο, χάρη στη χρήση εξαρτημάτων από χάλυβα υπερυψηλής αντοχής. Τα τελευταία δημιουργούνται με κατοχυρωμένες από τη Ford διαδικασίες που υιοθετούνται για πρώτη φορά στη βιομηχανία. Επίσης, τεχνολογίες που λειτουργούν με την αρωγή αισθητήρων στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αποτρέπουν ή περιορίζουν τις επιπτώσεις των συγκρούσεων.* 
 
Το επταθέσιο SUV χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό μονάδων κίνησης που αποτελείται από τον 3.0L V6 EcoBoost  βενζινοκινητήρα της Ford, ηλεκτροκινητήρα και γεννήτρια, αποδίδοντας ισχύ 457 ίππων και ροπή 825 Nm. Το νέο Ford Explorer Plug-In Hybrid εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία 48 χλμ. για οδήγηση στην πόλη.** 

 
«Με την κυκλοφορία 14 νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς, και με δεδομένη την πρόβλεψη ότι πάνω από τις μισές πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στην Ευρώπη θα αποτελούνται από ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι τα τέλη του 2022, οι πελάτες της Ford μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ανεξάρτητα από την επιλογή του συστήματος κίνησης» δήλωσε ο Joerg Beyer, executive director, Engineering, Ford Ευρώπης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή