Στα τέλη του 2020 οι πρώτες παραδόσεις του Nissan GT-R50

Στα τέλη του 2020 οι πρώτες παραδόσεις του Nissan GT-R50

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο μοντέλο του Nissan GT-R50 από την Italdesign, θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, πριν από την έναρξη των παραδόσεων του αυτοκινήτου περιορισμένης έκδοσης, στα τέλη του 2020.

 
Ωστόσο, κάποιοι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σύντομα το πρωτότυπο μοντέλο σε διάφορα σημεία στην Ιαπωνία, ενόψει του Φεστιβάλ NISMO του 2019, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή.
Η αγοραστική ζήτηση για την έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου ήταν υψηλή, καθώς έχει ληφθεί ένας σημαντικός αριθμός προκαταβολών, με τους εν δυνάμει ιδιοκτήτες  ανά την Υφήλιο, να βρίσκονται στη διαδικασία εξατομίκευσης των προδιαγραφών για τα οχήματά τους. Αυτό θα κάνει την ήδη περιορισμένη έκδοση του μοντέλου,  από το οποίο θα κατασκευαστούν μόνο 50 αυτοκίνητα, ακόμα πιο ελκυστική για τους συλλέκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων που είναι ακόμα “ανοικτά” στο βιβλίο παραγγελιών. 
 
Στην Ιαπωνία, οι τυχεροί αγοραστές μπορούν τώρα να αποκτήσουν ένα GT-R50 από την Italdesign μέσω της SCI Co. Ltd., θυγατρικής της VT Holdings, η οποία έχει οριστεί ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας για αυτά τα αποκλειστικά αυτοκίνητα στη χώρα.
 
"Οι πελάτες μας έχουν απολαύσει την εξατομικευμένη εμπειρία που προσφέρει η Italdesign, η οποία έχει μακρά παράδοση στην εξειδικευμένη κατηγορία των εξαιρετικά σπάνιων, ειδικά σχεδιασμένων οχημάτων υψηλής απόδοσης", δήλωσε ο Bob Laishley, διευθυντής προγραμματισμού σπορ αυτοκινήτων στη Nissan. "Η εμπειρία τους με το GT-R50 ήταν απίστευτη και μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι κάθε αυτοκίνητο θα είναι σίγουρα ένα μοναδικό αριστούργημα."
 
Με την πιστοποίηση και συμμόρφωση του μοντέλου στις αγορές που θα διατεθεί να αποτελεί μια τυπική εκκρεμότητα, οι ιδιοκτήτες του μοναδικού supecar αναμένεται να καθίσουν πίσω το τιμόνι του δικού τους, εξατομικευμένου Nissan GTR-50 από την Italdesign, κάποια στιγμή μεταξύ τέλους του 2020 και τέλους του 2021. Για την κίνηση καθενός GT-R50 από την Italdesign, “φροντίζει” o συναρμολογημένος στο χέρι κινητήρας V638RETT V6 3.8 λίτρων, που για την περίσταση έχει τροποποιηθεί ειδικά από την NISMO και αποδίδει 720ps με  780 Nm ροπής. 
 
Η Nissan συνεργάστηκε με την Italdesign που εδρεύει στο Τορίνο για να δημιουργήσει το μοντέλο, βασισμένο στο τελευταίο Nissan GT-R NISMO, μνημονεύοντας  τις επετείους των 50 ετών τόσο για το  GT-R, όσο και για την  Italdesign.  
 
Το πρωτότυπο όχημα, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2018, θα παρουσιαστεί στο φετινό Φεστιβάλ NISMO που θα διεξαχθεί στη Fuji Speedway, στις 8 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί στο Nissan Crossing στην περιοχή Ginza του Τόκιο το Δεκέμβριο, καθώς και στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, τον Ιανουάριο.  
 
Όσοι ενδιαφέρονται για το GT-R50 από την Italdesign μπορούν να επισκεφθούν το www.GT-R50.nissan ή να επικοινωνήσουν με την Italdesign απευθείας στο http://[email protected]
 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή