Στη Δράμα με το νέο Volvo XC60

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχοντας στο πρόγραμμά μας να ταξιδέψουμε μέχρι τη Δράμα, το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στην επιλογή του Volvo XC60, με το μοτέρ πετρελαίου 2.000 κυβικών εκατοστών και με το ήπιο υβριδικό σύστημα. Τα πολλά χιλιόμετρα (αν ταξιδέψετε από την Αθήνα ξεπερνούν τα 630 χλμ.) περιλαμβάνουν κυρίως σύγχρονο αυτοκινητόδρομο με πολλά οργανωμένα ΣΕΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Οι άπλετοι χώροι, τα πολυτελή υλικά και ο αποδοτικός κινητήρας του σουηδικού SUV δεν άφησαν τον οδηγό και τους επιβάτες να δείξουν σημάδια κόπωσης. Το premium XC60 εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, χαρίζοντας σίγουρο πάτημα στον δρόμο, ειδικά όταν η βόλτα περιλαμβάνει τις διαδρομές προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού και το Σπήλαιο Αλιστράτη. Και τα δύο έχουν απόσταση μικρότερης της μιας ώρας από τη Δράμα και αναμφίβολα με τα 235 άλογα του τετρακίνητου XC60 μπορείτε να εξερευνήσετε ξεκούραστα τα μοναδικά τοπία της βόρειας Ελλάδας.

Στη Δράμα με το νέο Volvo XC60-1

VOLVO XC60: Σουηδική πρωτοπορία

Η απόλυτη επιλογή στα premium μεσαία SUV φέρει το έμβλημα της Volvo και συνδυάζει κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας, επιβλητική αλλά και απέριττη σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία που αναβαθμίζεται συνεχώς. Tο Volvo XC60 πρωτοπορεί και πάλι, καθώς με την προσθήκη των ήπιων υβριδικών κινητήρων σειράς «Β» στην γκάμα του, όλα τα συστήματα κίνησης που διαθέτει ενσωματώνουν κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης. Ο πιο ισχυρός κινητήρας της σειράς Β είναι ο πετρελαιοκινητήρας Β5, με απόδοση 235 ίππων και 480 Nm ροπής. Όπως όλα τα συστήματα της σειράς Β, διαθέτει προηγμένο σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας κατά το φρενάρισμα και ηλεκτρικό κύκλωμα 48V, που κάνουν ακόμη πιο δυναμική την οδηγική εμπειρία, προσφέροντας βελτιωμένη απόδοση, μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές καυσαερίων, καθώς και ομαλότερη και πιο άμεση επανεκκίνηση. Το XC60 Β5 διατίθεται αποκλειστικά με ένα εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και κίνηση σε όλους τους τροχούς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή