Εκθεση και συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση

Εκθεση και συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο διαδραστικό διεθνές συνέδριο και Εκθεση Electromobility είναι προ των πυλών. Η μεγαλύτερη διοργάνωση ηλεκτροκίνησης ξεκινάει στον χώρο HELEXPO-Maroussi από τις 3 έως τις 5 Απριλίου 2020 και αναμένεται να γίνει το σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια.

Η Electromobility είναι η διοργάνωση που θα αποτελέσει θεσμό στον κλάδο του αυτοκινήτου και η οποία θα αναδείξει τα σημαντικά πλεονεκτήματα για την ανάπτυξη και το περιβάλλον από τη διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης, τη χρήση των υβριδικών αυτοκινήτων, της αυτόνομης οδήγησης και του φυσικού αερίου.

Η θεματολογία

Μέσω ενός πολυδιάστατου εκθεσιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου που θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα ηλεκτροκίνησης, υβριδικά και αυτόνομης οδήγησης, όσο και μέσω ειδικών εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο διεθνές συνέδριο θα αναδειχθούν θέματα που αφορούν τη νέα αγορά η οποία αποτελεί την επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης, αλλά και θα παρουσιαστούν με μοναδικό τρόπο οι τάσεις που αλλάζουν τον τρόπο ζωής και μετακίνησής μας.

Για τρεις ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, να ενημερωθούν, να εκπαιδευθούν γύρω από την ηλεκτροκίνητη οδήγηση, την αλλαγή στην καθημερινότητά τους μέσα από τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων και να γίνουν ενεργό μέλος αυτών.

Το πρώτο διεθνές συνέδριο και Εκθεση Electromobility τελεί ήδη υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή