Νέο Suzuki V-Strom 1050 XT MY 2020

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Με άρωμα από Dakar η Suzuki πάτησε πάνω στο ένδοξο παρελθόν της και παρουσίασε δυο νέα V-Strom τα οποία θυμίζουν κατά πολύ τα εμβληματικά DRBig και DR-Z.
 
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΥ
 
Σχεδιαστικά το μπροστινό ρύγχος με τον LED προβολέα παραπέμπει στο SUZUKI ΚΑΤΑΝΑ.
 
Τα δυο 1050 V-Strom και V-Strom XT έρχονται σε δυο εκδόσεις φορώντας μια νέα Euro5 έκδοση του γνωστού V2 κινητήρα της Suzuki η οποία αποδίδει 106 ιππους στις 8.500 στροφες και 10,2 κιλά ροπης στις 6.000 στροφες.
 
Νέο είναι και το γκαζι Ride by wire το οποίο προσφέρει τρία προγράμματα οδήγησης και ρυθμιζόμενο traction control  το οποίο μπορεί και να απενεργοποιηθεί.
Ειδικά η έκδοση XT είναι εφοδιασμένη με Cornering ABS, hill control, cruise control ενώ οι εξωτερικές διάφορες που έχουν τα δυο V-Strom εντοπίζονται στις ακτινωτές ζάντες, στα χρώματα, στο βάρος, και στο συνολικό ύψος.
 
Επίσης στο ΧΤ υπάρχει προστατευτική πόδια αλουμινίου, κεντρικό σταντ, ζελατίνα ρυθμιζόμενη και σέλα με αντιολισθητικη επένδυση.
 
Οι αναρτήσεις ειναι ίδιες και στις δυο εκδόσεις με ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 43 χλστ και με ένα αμορτισέρ της KYB.
 
Τα δυο V Strom αναμένονται στην χώρα μας μεσα στον Φεβρουάριο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή