Στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων η Peugeot

Στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων η Peugeot

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Την απόλυτη πρωτιά πέτυχε στις εταιρικές πωλήσεις το 2019 η Peugeot. Κατέλαβε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά με εντυπωσιακή άνοδο 26,4%, τετραπλάσια συγκριτικά με τη συνολική κατηγορία, και επιβεβαίωσε ότι τα μοντέλα της είναι ο ιδανικός εταίρος για το νέο επιχειρείν.

 
Οι εταιρικές πωλήσεις της Peugeot έφτασαν τα 6.674 οχήματα, κατατάσσοντας την γαλλική φίρμα με την μεγάλη εξειδίκευση στην κορυφή και αποδεικνύοντας ότι όταν οι επιχειρηματίες αναζητούν το ιδανικό όχημα για προσωπικές μετακινήσεις ή επιχειρηματική δραστηριότητα, η Peugeot έχει να προσφέρει πάντα την καλύτερη πρόταση.
 
Εκτός από τη συνολικά πρώτη θέση για τη φίρμα, τα μοντέλα της Peugeot πέτυχαν και επιμέρους πρωτιές στις κατηγορίες τους. Το πολυβραβευμένο SUV Peugeot 3008, αποδείχθηκε το αγαπημένο όχημα των στελεχών, φτάνοντας στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, ενώ το SUV PEUGEOT 2008, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του θέτοντας και τις βάσεις για την απόλυτη επικράτηση του ολοκαίνουργιου SUV Peugeot 2008 που μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά.
 
Τα πρακτικά και ευέλικτα αλλά πάντα στιλάτα, Peugeot 108 και 208, βρέθηκαν και αυτά στο Top3 των κατηγοριών τους με πάνω από 3.500 πωλήσεις, ενώ τα MPV/Combi, οι «σκληρά εργαζόμενοι» τετράτροχοι εκπρόσωποι της φίρμας, όπως τα Peugeot Traveller, Peugeot Rifter, κατέλαβαν και αυτά Top θέσεις στην κατηγορία τους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή