Η εντυπωσιακή Ducati Streetfighter V4

2' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Όταν μιλάμε για streetfighter μοτοσυκλέτα το μυαλό μας πλέον θα πηγαίνει μόνο σε μια!

 
DUCATI STREETFIGHTER V4 
 
Με βάση την Panigale V4 η νέα γυμνή μοτοσυκλέτα της ιταλικής εταιρίας έρχεται να καταπλήξει τους πάντες και τα πάντα με τις επιδόσεις της, με την ιταλική φινέτσα της αλλά και με το κορυφαίο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο της.      
 
TOY ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΥ
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Ο κινητήρας είναι 1.103 κ.εκ και η απόδοση του είναι στους 208 ίππους στις 12.750 στροφές με την ροπή να φθάνει τα 12,5 κιλά στις 11.500 στροφές ενώ φορώντας την αγωνιστική εξάτμιση της Akrapovic η ισχύς αυξάνεται στους 220 ίππους και η ροπή φθάνει τα 13,1 κιλά!

Το ηλεκτρονικό πακέτο βοηθημάτων προέρχεται από το Panigale V4 όπως και η οθόνη 5’’ καθώς και τα πλαϊνά φτερά τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τους υπεύθυνους αεροδυναμικής του Ducati Corse.
Το φαρδύ τιμόνι και τα μαρσπιέ είναι τοποθετημένα σε επιθετική μεν θέση αλλά με κύριο γνώμονα την χρήση σε δημόσιο δρόμο προσφέροντας μια πιο άνετη θέση οδήγησης σε όλες τις συνθήκες.
 
Ο αναβάτης έχει στη διάθεση του 3 έτοιμα Riding Modes: το Race, το Sport και το Street ενώ τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά βοηθήματα είναι τα εξής: 
ABS Cornering EVO, Ducati Traction Control (DTC) EVO 2, Ducati Slide Control (DSC), Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Ducati Power Launch (DPL), Ducati Quick Shift (DQS) EVO 2, Engine Brake Control (EBC) EVO.
 
Το Streetfighter V4 έχει δυνατότητα να δεχθεί και το σύστημα Ducati Data Analyser με GPS, σύστημα τηλεμετρίας που καταγράφει άνοιγμα γκαζιού, ταχύτητα μοτοσυκλέτας, στροφές κινητήρα, θερμοκρασία κινητήρα, επίπεδα ηλεκτρονικών, lap timer, κ.α. 
 
Στα φρένα, το Streetfighter V4 φοράει Brembo Stylema monoblock τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά, με δίσκους 330mm και μια διπίστονη δαγκάνα πίσω με δίσκο 245mm
Στις αναρτήσεις το Streetfighter V4 φοράει ένα ανάποδο πιρούνι Showa 43mm, ενώ πίσω ένα μονό αμορτισέρ της Sachs –αμφότερες οι αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες.
 
Αναμένουμε με αγωνία λοιπόν τον απ’οτι φαίνεται νέο βασιλιά των streetfighter!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή