Το Groupe Renault στη Διεθνή Έκθεση Γενεύης 2020

Το Groupe Renault στη Διεθνή Έκθεση Γενεύης 2020

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Renault, ηλεκτρική μετακίνηση για όλους, σήμερα και αύριο

Η Renault θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό πρωτότυπο MORPHOZ, που αντικατοπτρίζει το όραμά της για την αυτοκίνηση του μέλλοντος. Το μοντέλο προσαρμόζεται στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τους τρόπους με τους οποίους θέλει να το χρησιμοποιεί ο οδηγός, προκειμένου αυτός να μπορεί να διευρύνει τα προσωπικά του όρια. Είναι ο προπομπός της νέας γενιάς ηλεκτρικών μοντέλων Renault, που αναμένονται τα επόμενα χρόνια.  

 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Renault θα παρουσιάσει ένα 100% «εξηλεκτρισμένο» περίπτερο, με μία πλήρη γκάμα 8 οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρικού Twingo Z.E., που θα κάνει, στη Γενεύη, την παγκόσμια πρεμιέρα του. 
 
Η Renault από το 2010 αποτελεί τον πρωτοπόρο της ηλεκτροκίνησης διαθέτοντας, από τότε, στο ευρύ κοινό μια πλήρη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων (το Fluence Z.E., το Kangoo Z.E., το ΖΟΕ και το Twizy). Σήμερα, αξιοποιεί την εξειδίκευσή της και συνεχίζει να εξηλεκτρίζει τη γκάμα της εξοπλίζοντας τα τρία βασικά της μοντέλα, Clio, Captur και Megane, με το καινοτόμο και αποκλειστικά υβριδικό ή υβριδικό plug-in σύστημα κίνησης με τον κωδικό E-TECH. Στη Γενεύη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και το νέο Megane Sports Tourer E-TECH Plug-in. 
 
Ανταποκρινόμενη στις ετερόκλητες ανάγκες και προσδοκίες των καταναλωτών, όπως, μεταξύ άλλων, είναι και οι επαγγελματίες, το ηλεκτρικό πρωτότυπο Kangoo Z.E. θα κάνει μια ηχηρή επανεμφάνιση στη Γενεύη. Πρόκειται για το αστικό, ηλεκτρικό πρωτότυπο, που αποτελεί τον προπομπό του νέου Kangoo, το οποίο θα δούμε μέσα στο 2020.

Η Dacia ξεκινάει την ηλεκτρική της επανάσταση με το πιο προσιτό 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης

H Dacia, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, ξεκινώντας μια ηλεκτρική επανάσταση. Πιστή στην ιστορία της ως ένας κατασκευαστής που αλλάζει τα δεδομένα στην αυτοκίνηση, η Dacia εισβάλει στην αγορά των ηλεκτρικών με ένα 100% ηλεκτρικό μοντέλο. Μια επανάσταση που αξιοποιεί την πολυετή, άνω των 10 χρόνων, εξειδίκευση της Renault στην ηλεκτροκίνηση. 
 
Παράλληλα, ως ο μόνος κατασκευαστής που προσφέρει μια ολόκληρη γκάμα με μοντέλα που έχουν κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνη – LPG), με τον κωδικό ECO-G, στη Γενεύη η Dacia θα λανσάρει τον κινητήρα 1.0 TCe 100 ECO-G. 
 
Τέλος, για τον εορτασμό των 15 χρόνων της στην Ευρώπη, θα παρουσιάσει και τις επετειακές εκδόσεις «Anniversary».

Alpine: επετειακές εκδόσεις, μια πολύχρωμη αναφορά στο παρελθόν αλλά και μια φρέσκια πρόταση

Η Alpine επιστρέφει αυτή τη χρονιά στην Έκθεση της Γενεύης, συνεχίζοντας να επεκτείνει την γκάμα της Α110, με την παρουσίαση δύο νέων επετειακών εκδόσεων. 
 
Επίσης, θα παρουσιάσει την Alpine A110 SportsX. Αυτή η στιλιστική σπουδή, ένα κοινό πόνημα του σχεδιαστικού και του μηχανολογικού τμήματος της Alpine, αντλεί έμπνευση από τις αναβαθμισμένες ράλι εκδόσεις της Alpine, ειδικότερα από την A110 που νίκησε 
στο ράλι Μόντε Κάρλο του 1973.
 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή