Η Hyundai αποκαλύπτει το εντυπωσιακό εσωτερικό του ολοκαίνουριου i20

Η Hyundai αποκαλύπτει το εντυπωσιακό εσωτερικό του ολοκαίνουριου i20

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το ολοκαίνουριο i20 είναι άνετο και ευρύχωρο. Ένα από τα σημαντικότερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του είναι οι οριζόντιες πτυχές που εκτείνονται από αριστερά προς τα δεξιά στο ταμπλό και ενσωματώνουν τους αεραγωγούς. Οι κομψά διαμορφωμένες πόρτες, εμπνευσμένες από σχήματα που βρίσκονται στη φύση προσδίδουν μια μοντέρνα αίσθηση. Η τεχνολογία εσωτερικού ατμοσφαιρικού φωτισμού προσδίδει ένα ευχάριστο φωτισμό τη νύχτα και οι χρωματικές πινελιές ταιριάζουν απόλυτα στο σύνολο του εσωτερικού.

Το ολοκαίνουριο i20 θα διατεθεί με τρία διαφορετικά εσωτερικά χρώματα : Black Mono, Black & Gray, and Black Mono & Yellow Green.

Το ολοκαίνουριο i20 θα διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες που προσδίδουν αναβαθμισμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Πίσω από το τιμόνι του οχήματος θα βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών με χρωματισμούς που αλλάζουν αναλόγως την drive mode που επιλέγει ο οδηγός – μπλε χρωματισμός για Normal, πράσινος για Eco και πορτοκαλί για Sport. Στα δεξιά του τιμονιού, τοποθετημένη ψηλά στο κέντρο του ταμπλό, βρίσκεται η κεντρική οθόνη αφής AVN (ήχου / βίντεο / πλοήγησης) 10,25 ιντσών. Ενσωματωμένη στην οθόνη αφής AVN υπάρχει μια σειρά από νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που βρίσκουμε για πρώτη φορά στο i20, συμπεριλαμβανομένου του Hyundai Bluelink Telematics. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Hyundai LIVE services, οι οποίες περιλαμβάνουν δεδομένα κυκλοφορίας και καιρού σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες σχετικά με κοντινούς σταθμούς καυσίμων, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των καυσίμων και των χώρων στάθμευσης, καθώς και online φωνητική αναγνώριση. Επιπρόσθετα, τα Bluelink services περιλαμβάνουν Find My Car, remote lock services, navigation σε τοπικά σημεία ενδιαφέροντος, πληροφορίες συναγερμού του οχήματος και αναφορές συντήρησης.
 
Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο i20 είναι πλήρως συμβατό με Android Auto και Apple Car Play, ασύρματα σε συνδυασμό με το 8 "Display Audio. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη περιοχή ασύρματης φόρτισης. Ένα νέο ηχοσύστημα Bose που αποτελείται από οκτώ ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer, προσφέρει εξαιρετικό ήχο υψηλής ποιότητας.
 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή