Το νέο Audi A3 Sportback

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Audi δημιούργησε την premium compact κατηγορία με το A3, το 1996. Η τέταρτη γενιά του μοντέλου αποκαλύπτεται σήμερα – σπορ, ψηφιακή και πλήρως συνδεδεμένη. Κάτω από το μοντέρνο design του νέου A3 Sportback υπάρχουν πολλές καινοτομίες από μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα τα συστήματα Infotainment, η εξελιγμένη ανάρτηση και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Ξεχωριστά: design και φωτισμός – Το νέο Audi A3 Sportback διαθέτει συμπαγείς διαστάσεις και σπορ σχεδιασμό. Η ευρεία μάσκα Singleframe και οι μεγάλες είσοδοι αέρα στο μπροστινό τμήμα τονίζουν το δυναμικό χαρακτήρα του premium compact μοντέλου. Ο ώμος του αμαξώματος εκτείνεται σε ομαλή γραμμή από τους προβολείς ως τα πίσω φώτα. Η πλαϊνή επιφάνεια είναι καμπύλη προς τα μέσα – ένα νέο στοιχείο του σχεδιασμού της Audi που προσθέτει δυναμισμό και δίνει μεγαλύτερη έμφαση στους θόλους των τροχών. 

Τα ψηφιακά φώτα ημέρας των προβολέων Matrix LED είναι μια ακόμα καινοτομία. Αποτελούνται από μια σειρά στοιχείων LED σε διάταξη 3×5 που δημιουργούν ειδικές φωτεινές υπογραφές και καθιστούν το A3 άμεσα αναγνωρίσιμο. Ο σπορ, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός συνεχίζεται στο εσωτερικό με νέο επιλογέα ταχυτήτων, διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου ή carbon, εντυπωσιακές θυρολαβές και πίνακα οργάνων με μαύρη όψη. Για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται ταπετσαρίες καθισμάτων από ανακυκλωμένα φιαλίδια PET, διακοσμημένες με ραφές σε χρωματική αντίθεση για ακόμα πιο δυναμικό οπτικό αποτέλεσμα.

Το νέο Audi A3 αναμένεται να λανσαριστεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής θα ανακοινωθούν λίγο πριν το λανσάρισμα του μοντέλου στην Ελλάδα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή