Τα αυτοκίνητα της Volvo είναι ασφαλή για κάθε σώμα

Τα αυτοκίνητα της Volvo είναι ασφαλή για κάθε σώμα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Στη Volvo Cars, η ποικιλομορφία και η ενσωμάτωση αποτελούν ουσιώδες τμήμα της εταιρικής μας κουλτούρας. Αυτές οι αξίες διατρέχουν όλη την εταιρεία και τροφοδοτούν οτιδήποτε κάνει. Η επιτυχία της Volvo Cars βασίζεται στη δύναμη και τη γνώση που προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα, προοπτικές και εμπειρίες.

 
Αυτή η νοοτροπία διατρέχει επίσης την προσέγγιση της εταιρείας στην ασφάλεια και είναι ένας σημαντικός λόγος για την ηγετική θέση της Volvo Cars στον τομέα της ασφάλειας. Όταν οι μηχανικοί ασφάλειας της εταιρείας εργάζονται για να εξελίξουν τα ασφαλέστερα δυνατά αυτοκίνητα, στοχεύουν πάντοτε στο να κάνουν τα αυτοκίνητά μας εξίσου ασφαλή για τον καθένα, γυναίκα ή άνδρα, και εστιάζουν σε εκείνες τις ομάδες που διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο.

 
Αυτό δεν είναι τόσο προφανές όσο ακούγεται. Οι γυναίκες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να τραυματιστούν σε ατυχήματα με αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι ότι ανάμεσα στα δύο φύλα υπάρχουν εγγενείς διαφορές στην ανατομία και τη δύναμη, αλλά και διότι οι άνδρες έχουν ιστορικά – όπως και σε πολλά άλλα πεδία –, αποτελέσει τη νόρμα στις δοκιμές σύγκρουσης, παρέχοντας τα πρότυπα για την πλειοψηφία των ανδρεικέλων που χρησιμοποιούνται στα crash test. Όμως αυτό δεν συμβαίνει στη Volvo Cars.

 
Επωφελούμενη από την έρευνα στην ασφάλεια που κάνει εδώ και μισό αιώνα και βασίζεται σε πραγματικά ατυχήματα, η Volvo Cars είναι σε θέση να αναγνωρίσει ποιοι τραυματισμοί παρουσιάζονται σε διαφορετικές συγκρούσεις για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά και να μεταφέρει αυτή τη γνώση στους μηχανικούς της που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια.

 
Η εταιρεία μοιράζεται επίσης τη γνώση και τις πληροφορίες της με άλλους, έχοντας μακρά παράδοση στη στενή συνεργασία με κυβερνήσεις, νομοθέτες και ερευνητές, με στόχο να γίνει η οδική κυκλοφορία ασφαλέστερη για όλους.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή