22-24 Μαΐου η Electromobility

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αίσθημα ευθύνης και κατανοώντας απολύτως τις συστάσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με τον κορωνοϊό, η πρώτη Διεθνής Εκθεση και Συνέδριο Electromobility που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 3-5 Απριλίου στη HELEXPO Maroussi, μετατίθεται στις νέες ημερομηνίες 22-24 Μαΐου 2020, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο. Η Electromobility, που υποστηρίζεται από τα μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), έρχεται να παρουσιάσει και να αναδείξει τις νέες τεχνολογίες τις οποίες εκφράζουν σε παγκόσμιο επίπεδο οι κατασκευαστές αυτοκινήτων που είναι τα ηλεκτρικά, τα plug-in hybrid, τα full hybrid και τα mild hybrid για ένα καθαρό περιβάλλον. Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τα νέα μοντέλα και θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις. Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα της διοργάνωσης Παρασκευή 22 Μαΐου, η θεματολογία θα αναπτυχθεί σε ενότητες από εισηγητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό:

α) Υποδομές, δίκτυα, πρατήρια ενέργειας και προδιαγραφές φόρτισης.

β) Είδη και χρήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

γ) Αυτόνομη οδήγηση.

δ) Πρωτοποριακά προγράμματα ανάπτυξης στη χώρα μας.

Η Electromobility φέρει την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Περιφέρειας Αττικής και της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Καθημερινή», το ραδιόφωνο ΣΚΑΪ FM 100,3 και ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή