Αυτοκίνητο με leasing και… ξέγνοιασες!

Αυτοκίνητο με leasing και… ξέγνοιασες!

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήπως η αγορά ενός αυτοκινήτου σας φαίνεται… “βουνό”. Με το δίκιο σας! Ο λόγος; Εκτός ότι πρέπει να διαθέσετε ένα μεγάλο ποσό για το κόστος κτήσης ενός νέου αυτοκινήτου, θα έχετε -ταυτόχρονα- το άγχος για τα προγραμματισμένα (και μη) έξοδα που (θα) προκύπτουν στο μέλλον.  

Leasing ή αγορά αυτοκινήτου;  

Το Leasing είναι η λύση και σίγουρα θα σας βγάλει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μάλιστα με το AVIS Leasing, ο κάθε πελάτης μπορεί να πάρει ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και να πληρώσει μόνο για τα χρόνια που θα το έχει στην κατοχή του. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξεπληρώσει το κόστος του νέου αυτοκινήτου.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Συμφέρει το leasing;  

Εάν ο παραπάνω λόγος δεν σας κέντρισε το ενδιαφέρον, τότε πώς θα σας φαινόταν αν η AVIS ήταν αυτή που θα αναλάβει ΟΛΑ τα έξοδα για το service του αυτοκινήτου; Δηλαδή το μόνο που χρειάζεται είναι να καλέσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης και να κλείσετε το ραντεβού χωρίς κανέναν κόπο. Φυσικά αυτή η υπηρεσία παρέχεται για όσα χρόνια και αν κρατήσετε το αυτοκίνητο. Ακόμα, στη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου περιλαμβάνονται και τα έξοδα για τα τέλη κυκλοφορίας, γεγονός που προκαλεί “πονοκέφαλο” στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων όταν πλησιάζει το τέλος του χρόνου.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ   

Γιατί leasing;  

Υπάρχουν ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα σχετικά με το leasing, κάτι που το κάνει πολύ δελεαστική επιλογή τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.   

  • Η επιλογή του αυτοκινήτου έχει σημασία. Μεγάλη είναι η ευελιξία στην επιλογή του μοντέλου, των χαρακτηριστικών και του εξοπλισμού του αυτοκινήτου, χωρίς να απαιτούνται συμβιβασμοί που τυχόν θα συνέβαιναν σε περίπτωση αγοράς του αυτοκινήτου.
  • Ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε συμβεί στο αυτοκίνητο, για όλη την περίοδο μίσθωσης, η οποία είναι μεικτή.  
  • Σταθερότητα στο κόστος χρήσης του αυτοκινήτου. Με το leasing παύουν να απασχολούν τον χρήστη έκτακτα περιστατικά, ατυχήματα, μηχανικές βλάβες κ.λπ., επιτρέποντάς του να προγραμματίζει καλύτερα τα έξοδά του.  
  • Δυνατότητα χρήσης ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου κάθε λίγα χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο.  
  • Παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης στην περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, διευκολύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τον οδηγό.   
Αυτοκίνητο με leasing και… ξέγνοιασες!-1

Φυσικά, το leasing προσφέρει ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα στην επιχείρηση, αφού της επιτρέπει την κατοχή εταιρικών οχημάτων χωρίς ουσιαστικά μια πολυδάπανη διαχείριση του στόλου, ενώ παράλληλα έναντι της αγοράς δεν απαιτεί και την άμεση εκταμίευση ενός μεγάλου ποσού για την απόκτηση των εν λόγω αυτοκινήτων, δίνοντάς της τη δυνατότητα χρήσης του κεφαλαίου σε κάποια άλλη ανάγκη.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή