Τηλεργασία εφαρμόζει η Volvo από τις 16 Μαρτίου

Τηλεργασία εφαρμόζει η Volvo από τις 16 Μαρτίου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Με αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση της μεγάλης πρόκλησης που αντιμετωπίζουμε ως χώρα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, η Volvo Car Hellas αποφάσισε να εφαρμόσει από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, το μέτρο της τηλεργασίας για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας. 

 
Προτεραιότητά μας είναι να προφυλάξουμε την υγεία των ανθρώπων της Volvo Car Hellas, των οικογενειών τους και των συνανθρώπων μας, αλλά και να συμβάλουμε έμπρακτα στη συλλογική προσπάθεια να αναχαιτιστεί η μετάδοση του κορωνοϊού.  
 
Για την επικοινωνία και τη συνεργασία με τους πελάτες Volvo, το δίκτυο των Επίσημων Διανομέων και τους συνεργάτες αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες, που, ούτως ή άλλως, χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση.
 
Παράλληλα, συντονιζόμαστε με τις οδηγίες της Volvo Cars για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων αυτής της έκτακτης κατάστασης και θα αναπροσαρμόζουμε τη στρατηγική μας ακολούθως.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή