ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έφθασε το ΚΤΜ 390 Adventure στην χώρα μας

img_7261-1
Το ΚΤΜ 390 Adventure είναι προ των πυλών.
 
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΥ
 
Η Adventure φιλοσοφία έρχεται σε μια δημοφιλή μικρή κατηγορία με στόχο την διασκέδαση και τις κορυφαίες επιδόσεις οδηγώντας και με δίπλωμα κατηγορίας Α2.
 
Ο σχεδιασμός προέρχεται από τις rally μοτοσυκλετες της KTM και ο κινητήρας που εφοδιάζεται το νέο μικρό Adventure είναι γνωστός από τα Duke 390 και RC 390, αποδίδοντας 43 ίππους και 3,8 κιλά ροπης.
 
Οι αναρτησεις της WP έχουν εξελιχθεί ώστε ακόμα και σε μια τέτοια μικρή κατηγορία η enduro οδήγηση να προσφέρει ευχαρίστηση και ευκολία μέσω ενος πλήρους ρυθμιζόμενου ανάποδου πιρούνιου 43mm, και επίσης από ένα πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ.
 
Το ρεζερβουάρ των 14,5 λίτρων προσφέρει αυτόνομια για περίπου 400 χιλιόμετρα κατά τα λεγόμενα της KTM ενώ όσον αφορά τα ηλεκτρονικά του είναι εφοδιασμένο με γκαζι Ride by wire, traction control, cornering ABS.
 
Για τους ανήσυχους  λάτρεις της περιπέτειας αναφέρουμε πως το TC απενεργοποιείται οπως και το ABS στον πίσω τροχό για οδήγηση σε χωμάτινα τερέν.
Ρυθμιζόμενη ζελατίνα, έγχρωμη TFT οθόνη 5’’ καθώς και το σύστημα KTM My ride σου επιτρέπουν να κανείς την καθημερινοτητα σου πιο εύκολη ακόμα και αν βρίσκεσαι μέσα στα βουνά!
 
Το μικρό ΚΤΜ 390 Adventure είναι ήδη στην χώρα μας και σε λίγο καιρό θα επανέλθουμε με την αναλυτική του παρουσίαση.