Βραβείο DESIGNBEST απονεμήθηκε στον Luc Donckerwolke του Hyundai Motor Group

Βραβείο DESIGNBEST απονεμήθηκε στον Luc Donckerwolke του Hyundai Motor Group

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Στην 19η απονομή των βραβείων AUTOBEST, ο Chief Design Officer της Hyundai Motor, κ. Luc Donckerwolke βραβεύθηκε με το βραβείο DESIGNBEST που τον καθιστά το νεότερο μέλος του DESIGNBEST Hall of Fame του AUTOBEST, το οποίο είναι αφιερωμένο στους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο κ. Luc Donckerwolke είναι ο Chief Design Officer και Executive Vice President του Hyundai Motor Group. Από τη θέση αυτή, ο κ. Donckerwolke επιβλέπει την σχεδιαστική στρατηγική των μάρκων του Hyundai Motor Group. 

Τα μέλη της επιτροπής του AUTOBEST, που εκπροσωπούν 31 χώρες σε όλη την Ευρώπη, επιβράβευσαν τα επιτεύγματα του κ. Donckerwolke κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Mainz της Γερμανίας.

"Στο AUTOBEST παρακολουθούμε πολλά χρόνια το εξαιρετικό έργο του Luc, συμπεριλαμβανομένης της καριέρας του σε μερικές από τις πιο εμβληματικές μάρκες αυτοκινήτων, όπως οι Audi, Bentley και Lamborghini. Τα τελευταία χρόνια αναγνωρίσαμε την επιρροή του Luc στο Hyundai Motor Group. Η πορεία του αυτή αλλά και ο διορισμός του ως Chief Design Officer για τον Όμιλο, μας οδήγησε στην ένταξή του στο Ηall of Fame», δήλωσε ο κ. Dan Vardie, Founder και Chairman του AUTOBEST. "Στην ηλικία των 54 ετών, ο Luc είναι ένα από τα νεότερα μέλη του DESIGNBEST Hall of Fame και σίγουρα θα δούμε πολλά περισσότερα από εκείνον τα επόμενα χρόνια. Στην εποχή της πράσινης, συνδεδεμένης και αυτόνομης κινητικότητας, είναι ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, διαμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο η σχεδίαση θα προσαρμοστεί στις επερχόμενες αλλαγές ».

"Είμαι υπερήφανος για αυτή τη βράβευση και την είσοδό μου στο DESIGNBEST Hall of Fame. Στην καριέρα μου είχα το προνόμιο να σχεδιάσω τα πιο όμορφα αυτοκίνητα για πολλές συναρπαστικές μάρκες και να δεχτώ φανταστικές ευκαιρίες, όπως το σχεδιασμό μοντέλων του Hyundai Motor Group. Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι μέχρι στιγμής και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τα επόμενα βήματα», δήλωσε ο κ. Luc Donckerwolke.

Πριν από την ένταξή του στο Hyundai Motor Group το 2015, ο κ. Donckerwolke εργάστηκε για πολλά χρόνια στον όμιλο Volkswagen, όπου συμμετείχε στην ανάπτυξη των μοντέλων Audi A2, Lamborghini Murcielago και Gallardo. Το 2012 έγινε Head of Design της Bentley και ηγήθηκε της ανάπτυξης του concept car EXP 10 Speed 6. Το 2015 εντάχθηκε στη Hyundai, όπου εργάστηκε στη νέα πολυτελή μάρκα της εταιρείας – Genesis. Το 2016 τοποθετήθηκε Ηead of Hyundai Design Center και το 2018 ανέλαβε τη θέση του Chief Design Officer.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή