Το Peugeot 3008 κατακτά το θρόνο του καλύτερου μεσαίου SUV για το 2020

Το Peugeot 3008 κατακτά το θρόνο του καλύτερου μεσαίου SUV για το 2020

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η έρευνα “Driver Power” διεξάγεται από το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, το Auto Express και αποτελεί την νούμερο 1 έρευνα ικανοποίησης πελατών. Η έρευνα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων να αξιολογήσουν το όχημά τους και τον κατασκευαστή του, στους εξής τομείς: πρακτικότητα, χώροι, οδηγική εμπειρία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Ο θεσμός “Driver Power” στη συνέχεια γνωστοποιεί τα αποτελέσματα στις εταιρείες αυτοκινήτων, σχετικά με την καλυτερη και τη χειρότερη εμπειρία του πελάτη απο το όχημα που κατέχει.

 
Ο David Peel, διευθύνων σύμβουλος της Peugeot στη Μεγάλη Βρετανία δήλωσε: «Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι που το SUV Peugeot 3008 κατέκτησε το σημαντικότατο βραβείο του “καλύτερου μεσαίου SUV” για τρίτη συνεχή χρονιά. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι  προτεραιότητα για την Peugeot και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους το γεγονός πως την πρώτη θέση στην κατηγορία του,  το 3008 την λαμβάνει από τους ίδους τους κατόχους του μοντέλου».

 
Το Peugeot 3008 κατακτά αυτό το βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά, λόγω της ελκυστικής του σχεδίασης, των στυλάτων γραμμών του, των  ιδιαίτερα λειτουργικών χαρακτηριστικών του, των μεγάλων χώρων του και της αξιοπστίας του στο δρόμο.
 
Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού «Auto Express», Steve Fowler δήλωσε: «Το Peugeot 3008 εξακολουθεί να γοητεύει τους κατόχους. Το εξαιρετικό στυλ συναντά την στιβαρή ποιότητα κατασκευής και την υψηλή αξιοπιστία, ενώ η μερίδα κατόχων που αναφέρουν προβλήματα είναι αξιοσημείωτα χαμηλή, σχεδόν μηδενική! Ο εσωτερικός σχεδιασμός του 3008 είναι σαγηνευτικός, οι χώροι είναι μεγάλοι και έτσι, καθίσταται το ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε που βραβεύεται ως το “καλύτερο μεσαίο SUV” και το δεύτερο “πιο ικανοποιητικό αυτοκίνητο” μεταξύ όλων των κατηγοριών»!

 
Το SUV Peugeot 3008 έχει ήδη κατακτήσει περισσότερα από 22 βραβεία στη Μεγάλη Βρετανία και πάνω από 70 Διεθνή βραβεία, μεταξύ των οποίων και το υπέρτατο βραβείο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2017.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή