Αναβάλλεται η Έκθεση-Συνέδριο Electromobility

Αναβάλλεται η Έκθεση-Συνέδριο Electromobility

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Οι εταιρίες μας έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση της επιτυχίας διοργανώσεων των εκθέσεων και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις Υπουργικές Αποφάσεις καθώς και τα ήδη αυστηρά μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού, προχωράμε στην αναβολή της ELECTROMOBILITY EXPO που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από 22 έως 24 Μαΐου 2020.

 
Όπως αντιλαμβάνεστε, οι πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε μας αναγκάζουν όλους να ακολουθούμε τις εξελίξεις και να προσαρμοζόμαστε σε αυτές. Με μεγάλη υπευθυνότητα και με τη δέουσα προσοχή, εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους ώστε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης να ανακοινωθεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και να μην υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για όλους τους εκθέτες και επισκέπτες.

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι την έκθεση έχει αγκαλιάσει το σύνολο των εταιριών του κλάδου του Αυτοκινήτου αλλά και του ευρύτερου χώρου της ηλεκτροκίνησης, τις οποίες και ευχαριστούμε. 
 
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε η επόμενη μέρα να είναι ακόμη πιο δημιουργική και αποδοτική.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή