Η Hyundai επεκτείνει τη συνεργασία της με το Μουσείο Van Gogh στο Άμστερνταμ

Η Hyundai επεκτείνει τη συνεργασία της με το Μουσείο Van Gogh στο Άμστερνταμ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Η Hyundai Motor επέκτεινε τη συνεργασία της με το Μουσείο Van Gogh για τουλάχιστον δύο χρόνια. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει τη διοργάνωση μιας Ημέρας Κινητικότητας της Hyundai, που θα επικεντρωθεί στο να καταστήσει το μουσείο πιο προσβάσιμο, καθώς και να υποστηρίξει τη συνέχιση της ενέργειας Van Gogh on the Road.
 
Η Hyundai αποτελεί συνεργάτη του Μουσείου Βαν Γκογκ από το 2016 και θα συνεχίσει μέχρι το 2022. Η συνεργασία με το Μουσείο Βαν Γκογκ συνδυάζεται με το όραμα της Hyundai να ενισχύει κορυφαία διεθνή μουσεία με σκοπό την ενοποίηση του σχεδιασμού και της τέχνης. Η Hyundai έχει ήδη συνάψει ανάλογες συνεργασίες με την Tate Modern στο Λονδίνο, το Μουσείο Τέχνης της Κομητείας του Λος Άντζελες (LACMA) και το Εθνικό Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης στη Σεούλ της Κορέας.

 
Το κοινό πάθος για τον Vincent van Gogh αποτέλεσε ισχυρή βάση για τη συνεργασία της Hyundai με το Μουσείο Van Gogh. Η εταιρεία αναγνωρίζει επίσης τη ζωτική σημασία της βιωσιμότητας, όπως και το Μουσείο Van Gogh. Η συνεργασία θα συμβάλει στις βασικές δραστηριότητες του μουσείου.

 
«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς η απόφαση της Hyundai να επεκτείνει τη συνεργασία της με το μουσείο μας, ειδικά τώρα», δήλωσαν οι Emilie Gordenker και Adriaan Dönszelmann, Directors του Μουσείου Van Gogh. «Η τέχνη και ο πολιτισμός προσφέρουν άνεση και έμπνευση, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η συνεργασία βασίζεται στο κοινό μας πάθος για τη δουλειά και τη ζωή του Vincent van Gogh και η συμβολή της Hyundai θα μας επιτρέψει να κάνουμε το μουσείο μας πιο προσβάσιμο σε όλους όσους χρησιμοποιούν επί του παρόντος ψηφιακά μέσα για να γνωρίσουν καλύτερα τον Van Gogh αλλά και για τους επισκέπτες του Museumplein στο Άμστερνταμ, τους οποίους ελπίζουμε να καλωσορίσουμε σύντομα. "