Μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα ψηφιακή υπηρεσία αγοράς αυτοκινήτου από την Kosmocar

Μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα ψηφιακή υπηρεσία αγοράς αυτοκινήτου από την Kosmocar

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Kosmocar, οδηγός των εξελίξεων στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 50 χρόνια, καινοτομεί ξανά και παρουσιάζει το Mycar@Kosmocar, την πρώτη πλήρη ψηφιακή πλατφόρμα για αναζήτηση και άμεση κράτηση και αγορά ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά!

Στη στροφή που πραγματοποιεί η αυτοκινητοβιομηχανία προς ένα ψηφιακό μέλλον, που αποτελεί μέρος και της δικής της στρατηγικής, η Kosmocar πρωτοπορεί και δίνει τώρα στους πελάτες των Volkswagen, Audi & Skoda, τη δυνατότητα να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμούν από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους, με το Mycar@Kosmocar, τη νέα υπηρεσία ψηφιακής κράτησης και αγοράς αυτοκινήτου.   

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Mycar@Kosmocar αναπτύχθηκε από την Kosmocar στα πρότυπα αντίστοιχων μεθόδων online πωλήσεων αυτοκινήτων του  εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar, με στόχο να προσφέρει μία ολοκληρωμένη – και στο ψηφιακό πλέον επίπεδο – εμπειρία στον υποψήφιο πελάτη των Volkswagen, Audi, Skoda. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει Εξουσιοδοτημένος Έμπορος των μαρκών της Kosmocar, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

Την ίδια στιγμή, ο υποψήφιος πελάτης μέσα από το Mycar@Kosmocar επωφελείται από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα  καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Πρόκειται για τους ίδιους προνομιακούς όρους που ισχύουν άμεσα και για τους επόμενους δύο μήνες και για όσους υποψήφιους πελάτες επισκεφθούν το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα.

Η ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Mycar@Kosmocar, είναι ξεχωριστή για κάθε μάρκα της Kosmocar. Συγκεκριμένα, στο link mycarnow.kosmocar.gr/vw για τη Volkswagen, mycarnow.kosmocar.gr/audi για την Audi και στο mycarnow.kosmocar.gr/skoda για τη Skoda, παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον υποψήφιο αγοραστή, όπως εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, όφελος πελάτη ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου. Ειδικά σε αυτό, τονίζεται ότι το δίκτυο της Kosmocar, τόσο για υπηρεσίες Πωλήσεων όσο και After Sales επαναλειτουργεί με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας σε όλες τις διαδικασίες, τηρώντας στο ακέραιο όλες τις οδηγίες της Πολιτείας για την εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Mycar@Kosmocar διαφέρει από τους κλασικούς διαμορφωτές (configurators) ή τις πλατφόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος-επικοινωνίας ή/και αγοράς αυτοκινήτου που έχουν παρουσιαστεί από  ανταγωνιστικές μάρκες, το τελευταίο διάστημα, στην ελληνική αγορά. Η βασική διαφορά έγκειται στο ό,τι ο υποψήφιος πελάτης έχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα των Volkswagen, Audi και Skoda, μπορεί να κάνει άμεση κράτηση και να «κλείσει» το αυτοκίνητο που επιθυμεί από την ασφάλεια του δικού του χώρου.

To Mycar@Kosmocar βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, προσβάσιμο τόσο από τις επίσημες ιστοσελίδες των μαρκών, Volkswagen.gr, Audi.gr, Skoda.gr όσο και από την ιστοσελίδα της Kosmocar.  Τα σχετικά links είναι τα εξής:

https://mycarnow.kosmocar.gr/vw

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή