Νέα ελαστικά Trailmax Mission και SportSmart TT Trail

Νέα ελαστικά Trailmax Mission και SportSmart TT Trail

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κομμάτια της αγοράς μοτοσικλετών είναι εκείνα των  adventure και scrambler. Με περισσότερες επιλογές από ποτέ από τους κορυφαίους κατασκευαστές μοτοσικλετών, οι αναβάτες χρησιμοποιούν τις μηχανές αυτές εξίσου για διάφορες δραστηριότητες, που κυμαίνονται από περιηγήσεις σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων, μέχρι και σε οδήγηση σε off-road συνθήκες.

 
H Dunlop ανακοίνωσε την εισαγωγή δύο νέων ελαστικών στην αγορά, που κυμαίνονται στην αντίθετη πλευρά της κατηγορίας adventure: Τo Trailmax Mission για off-road απαιτητικές διαδρομές και το SportSmart TT Trail, ένα εντελώς νέο concept που καταρρίπτει τα όρια μεταξύ των κατηγοριών hypersport και adventure. Επίσης, το SportSmart TT Trail προσφέρει την επιλογή της ‘απόλυτης επίδοσης’ για τους αναβάτες που επιθυμούν τα υψηλότερα επίπεδα δυναμικού χειρισμού on-road.

 
Τα δύο αυτά ελαστικά βρίσκονται στις δύο πλευρές των Mutant και Trailmax Meridian, ενώ είναι σχεδιασμένα για εντός ή εκτός δρόμου διαδρομές, που διασχίζουν οι πιο δυναμικές, adventure μηχανές. 
 
“Με τέσσερα νέα adventure ελαστικά που λανσάραμε εντός της χρονιάς, η Dunlop αποκτά ένα φρέσκο και ποικίλο εύρος προϊοντικής γκάμας στην αγορά των ελαστικών adventure” δήλωσε ο Dmitri Talboom, Product Manager.
 
Trailmax Mission
 
Σήμερα, οι μοτοσικλέτες adventure είναι ιδανικές για αποστάσεις μεγάλων διαδρομών καθώς και απόλυτα ικανές ώστε να προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις σε χωμάτινο έδαφος. Αυτή η ευελιξία και η δυναμική, αποτελεί μια πραγματική πρόκληση για τους κατασκευαστές ελαστικών.
 
To ελαστικό Mission προσφέρει σταθερή off-road απόδοση εφάμιλη με ορισμένα εξειδικευμένα ελαστικά για αυτά τα εδάφη, σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα αντοχής, ανθεκτικότητας, ποιοτικής οδήγησης και σταθερότητας. Η Dunlop δοκίμασε περισσότερους από 30 διαφορετικούς τύπους πρωτότυπων ελαστικών Mission πριν προχωρήσει στην τελική τους προδιαγραφή.

 
Ένας πρωταρχικός στόχος  ήταν η αντοχή. Τα τεστ δοκιμών της Dunlop έδειξαν ότι οι αναβάτες μπορούν να αναμένουν πολύ υψηλή χιλιομετρική απόδοση με αυτό το ελαστικό: η έκδοση της παραγωγής του πίσω ελαστικού Mission, απέδωσε 12,800 χιλιόμετρα σε δοκιμή, μια άκρως εντυπωσιακή απόδοση για ελαστικό με τέτοια off-road δυνατότητα*.

 
Κατασκευασμένα για αναβάτες adventure μηχανών μεγάλων αποστάσεων, το Trailmax Mission είναι ιδανικό για αναβάτες που επιλέγουν μεγάλες ταξιδιωτικές διαδρομές αλλά που εξακολουθούν να απαιτούν το βάθος και την απόδοση του πέλματος του ελαστικού που θα τους επιτρέψει να βγουν εκτός δρόμου και να φτάσουν στον προορισμό τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή