ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Fiat Professional Fiorino (τιμή)

fiat-professional-fiorino-timi-2383145
Το Fiat Professional Fiorino, αποτελεί μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία των Vanette που συνδυάζει την κορυφαία ευελιξία με τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και το χαμηλό κόστος χρήσης. Διαθέτοντας εκδόσεις με κινητήρα diesel, αλλά και κινητήρα βενζίνης-φυσικού αερίου (CNG), το Fiorino κέρδισε και στην Ελλάδα την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών που εκτίμησαν τα προϊοντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει, αλλά και το πλούσιο πακέτο προνομίων που συνοδεύουν την αγορά του. Αυτά τα χαρακτηριστικά το ανέδειξαν την περασμένη χρονιά στη 2η θέση της κατηγορίας των Vanette, αφήνοντας την κορυφή για το έτερο μοντέλο της Fiat Professional, το Doblo Cargo.
 
Τώρα το Fiat Professional Fiorino «ανεβάζει ταχύτητα»  προσφέροντας επιπλέον σημαντικά οφέλη για τον επαγγελματία που καλύπτουν τόσο την αγορά του, όσο και τη χρήση του. Πλέον όλες οι εκδόσεις του δημοφιλούς μοντέλου προσφέρονται με όφελος 1.900 ευρώ, αλλά και άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με δυνατότητα αποπληρωμής της 1η δόσης το 2021 χωρίς καμία επιβάρυνση!
 
Συνδυαστικά με τα παραπάνω προνόμια, η Fiat Professional –όπως και για όλα τα μοντέλα της- προσφέρει 5ετη εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια, με το όριο των 200.000χλμ. να καθιστά τις συγκεκριμένες καλύψεις ιδανικές για τις ανάγκες του επαγγελματία.
 
Η γκάμα εκδόσεων του Fiat Professional Fiorino είναι διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις 15.550 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.