Οι νέες εκδόσεις Trail και Active ανοίγουν νέους ορίζοντες για την οικογένεια του Ford Transit

Οι νέες εκδόσεις Trail και Active ανοίγουν νέους ορίζοντες για την οικογένεια του Ford Transit

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Ford αποκάλυψε τις νέες, σκληροτράχηλες εκδόσεις παντός εδάφους Trail και Active για τη γκάμα των μοντέλων Transit και Tourneo, οι οποίες διατίθενται ήδη για παραγγελία και θα είναι έτοιμες για παράδοση μετά το τέλος του καλοκαιριού.

 
Τα νέα Transit Trail και Transit Custom Trail έχουν σχεδιαστεί για πιο απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας, προσφέροντας αυξημένη ελκτική πρόσφυση χάρη στο νέο, μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD) για τα προσθιοκίνητα Transit και Transit Custom και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive για το Transit. 
 
Οι εξειδικευμένες αναβαθμίσεις τόσο το εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό των Transit Trail και Transit Custom Trail, αυξάνουν την άνεση και τις ικανότητες των οχημάτων σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της πρακτικότητας.
 
Οι νέες εκδόσεις Active των Transit Custom και Tourneo Custom υποστηρίζουν τον δραστήριο τρόπο ζωής ιδιωτών και επαγγελματιών με πρόσθετες προστατευτικές επενδύσεις στο αμάξωμα και ένα προαιρετικό μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD) για κορυφαία ελκτική πρόσφυση σε χαλαρά, ολισθηρά και μαλακά εδάφη. Το εξωτερικό στιλ είναι εμπνευσμένο από μοντέλα της SUV κατηγορίας, γεγονός που καθιστά τις δύο εκδόσεις πιο θελκτικές σε επίπεδο σχεδιασμού και πιο αποτελεσματικές σε δυνατότητες σε διαδρομές εκτός της πεπατημένης.

 
«Τα μοντέλα Active και Trail αποδεικνύουν πόσο ευέλικτη και ικανή είναι η γκάμα Transit» δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Commercial Vehicles, Ford Ευρώπης. «Από επαγγελματίες που επιθυμούν ένα όχημα για χρήση εκτός δρόμου, μέχρι οικογένειες που αναζητούν ένα αυτοκίνητο τόσο περιπετειώδες όσο και οι ίδιοι, υπάρχει ένα Transit κατάλληλο για κάθε ανάγκη.»

 
Η γκάμα Active θα επεκταθεί περαιτέρω μέσα στο 2020 με το λανσάρισμα των μικρότερων εκδόσεων Transit Connect Active και Tourneo Connect Active. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν όταν πλησιάζει το λανσάρισμα.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή