Ενα SUV… ανοιχτό στις προκλήσεις

Ενα SUV… ανοιχτό στις προκλήσεις

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To T-Roc Cabriolet ολοκληρώνει την πλήρη γκάμα των SUV της Volkswagen με τις πωλήσεις να έχουν ξεκινήσει ήδη στην Ελλάδα. Το ντιζάιν του T-Roc Cabriolet προδιαθέτει για ελευθερία και οδηγική ευχαρίστηση. Αυξημένη απόσταση από το έδαφος, μυώδη χαρακτηριστικά με τονισμένους ώμους και φτερά, εντυπωσιακή φαρδιά μάσκα, προφυλακτήρες που τονίζουν το ύψος του αυτοκινήτου, ξεχωριστή σχεδίαση στο πίσω μέρος, 2-θυρο αμάξωμα και μαλακή οροφή που ανοίγει και κλείνει πλήρως αυτόματα με ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό σε εννέα και έντεκα δευτερόλεπτα αντίστοιχα, σε ταχύτητα μέχρι 30 χλμ./ώρα.

Το 2+2 θέσεων T-Roc Cabriolet βασίζεται στη MQB πλατφόρμα. Εχει μήκος 4,268 μέτρα, μεταξόνιο 2,63 μ., πλάτος 1,811 μ. και ύψος 1,522. Το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου είναι χαμηλό για αυτοκίνητο της κατηγορίας, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 284 λίτρων. Αλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι οι μικροί πρόβολοι και τα μεγάλα μετατρόχια 1.538 mm (εμπρός) και 1.539 mm (πίσω). Οι πτυσσόμενες πλάτες των πίσω καθισμάτων και ο προαιρετικός κοτσαδόρος υπογραμμίζουν την ευελιξία του αυτοκινήτου.

Ενα SUV… ανοιχτό στις προκλήσεις-1

Η μαλακή οροφή ανοίγει και κλείνει πλήρως αυτόματα με ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό σε εννέα και έντεκα δευτερόλεπτα αντίστοιχα, σε ταχύτητα μέχρι 30 χλμ./ώρα.

Το T-Roc Cabriolet διατίθεται προαιρετικά με δύο στοιχεία ψηφιακής απεικόνισης και ελέγχου: το ψηφιακό κόκπιτ στο οπτικό πεδίο του οδηγού και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης (Infotainment) Discover Media. Το τελευταίο είναι μία από τις τελευταίες γενιές συστημάτων ψυχαγωγίας και διαθέτει online μονάδα σύνδεσης με ολοκληρωμένη eSIM.

Συνδέοντας το αυτοκίνητο με το περιβάλλον και τα smartphones των χρηστών, γίνονται διαθέσιμες νέες λειτουργίες και υπηρεσίες από τη σειρά We Connect και We Connect Plus. Για ακόμα μεγαλύτερη ηχητική απόλαυση, είναι διαθέσιμο και το υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα 12 καναλιών της «beats».

Κάτω από το καπό, υπάρχει μια επιλογή από δύο turbo βενζινοκινητήρες με την ισχύ να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς. Ο 1.0 TSI είναι ο γνωστός τρικύλινδρος κινητήρας με ισχύ 115 ίππων και ροπή 200 Nm, ενώ ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI αποδίδει ισχύ 150 ίππων και 250 Nm. Ενα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων είναι στάνταρ στον 1.0 TSI, ενώ ο μεγαλύτερος TSI συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7 σχέσεων.

Το νέο T-Roc Cabriolet προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρων. Με τον 1.0 TSI 115 PS η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 28.310 ευρώ, ενώ με τον 1.5 TSI ACT 150 PS και αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων η τιμή διαμορφώνεται στις 33.600 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή