Piaggio Liberty: Ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης και για υπηρεσίες διαμονής

Piaggio Liberty: Ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης και για υπηρεσίες διαμονής

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το Liberty αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση της οικογένειας Piaggio σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Οι σύγχρονοι τριβάλβιδοι κινητήρες i-get προσφέρουν και επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλές καταναλώσεις, ενώ ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και τεχνολογίας, συμπεριλαμβάνοντας το σύστημα ABS στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων 125 και 150 cc. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά ευελιξίας και πρακτικότητας, το Piaggio Liberty αποτελεί έναν αξιόπιστο σύντροφο στις καθημερινές ανάγκες συνεχούς μετακίνησης, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

 

Τώρα ένα νέο αξεσουάρ έρχεται να προστεθεί στην γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού του Piaggio Liberty, διευρύνοντας τις δυνατότητες χρήσης του και για υπηρεσίες διανομής με απόλυτη ασφάλεια και ευελιξία. Η πίσω ανατρεπόμενη σχάρα μετατρέπει το Liberty σε όχημα διανομής, καθώς επιτρέπει την ασφαλή στήριξη επαγγελματικών κουτιών. Η τοποθέτηση της σχάρας καταλαμβάνει τμήμα της θέσης συνεπιβάτη, ενώ η σχάρα ανασηκώνεται για το άνοιγμα της σέλας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το κουτί. Η σχάρα μπορεί να συνδυαστεί και με μία σειρά ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ Piaggio, όπως κουτιά τροφίμων και βαλίτσες.
 
Παράλληλα, για τους επαγγελματίες που αναζητούν μία λύση ειδικά σχεδιασμένη για συνθήκες βαριάς καθημερινής χρήσης, διατίθεται το μοντέλο Liberty Delivery με μονή σέλα και ιδιαίτερα συμπαγείς σχάρες στον βασικό εξοπλισμό, για μεγάλο ωφέλιμο φορτίο (40 kg πίσω και 25 kg μπροστά) χωρίς να επηρεάζεται η οδηγική συμπεριφορά του οχήματος. Το Liberty Delivery, σε έκδοση 50 και 125 cc, είναι πλήρως διαμορφώσιμο, για την εξυπηρέτηση μίας ευρείας γκάμας αναγκών μεταφοράς μικρών εμπορευμάτων και διανομών.

 
Για όλες τις εκδόσεις Piaggio Liberty ισχύουν ανταγωνιστικές τιμές, με όφελος έως 350€. Ταυτόχρονα, μία νέα προσφορά, καθιστά ακόμα πιο προσιτή την απόκτηση ενός Liberty ή Liberty Delivery μαζί με τον πρόσθετο εξοπλισμό για διανομές και επιπλέον μειώνει το κόστος συντήρησης του δίτροχου: έως 31/8/2020 με αγορά Liberty Delivery ή συνδυαστική αγορά Liberty με ανατρεπόμενη σχάρα, επωφελείστε από 25% έκπτωση για 2 χρόνια, στα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για τη συντήρηση του δίτροχου*. Για την ίδια περίοδο ισχύουν ειδικές τιμές προσφοράς για την ανατρεπόμενη σχάρα αλλά και τα κουτιά τροφίμων, που περιλαμβάνονται στη σειρά γνήσιων αξεσουάρ Piaggio.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή