To εξαιρετικό Μazda CX-5 έγινε ακόμη καλύτερο

To εξαιρετικό Μazda CX-5 έγινε ακόμη καλύτερο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Mazda CX-5 του 2020 έχει δεχθεί βελτιώσεις στην εξωτερική και εσωτερική του σχεδίαση, στους κινητήρες, καθώς και στα χαρακτηριστικά της δυναμικής συμπεριφοράς του τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Οι τιμές του δείκτη NVH (θόρυβος, κραδασμοί, τριγμοί) και οι τεχνολογίες ασφαλείας i-Activsense τονίζουν ακόμη περισσότερο την εικόνα του κομψού, εμπνευσμένου και έξυπνου αυτοκινήτου, που προσφέρει αυθεντική οδηγική απόλαυση σε όλους τους πελάτες της κατηγορίας των SUV.

Η ομορφιά και η ποιότητα στις δυναμικές φόρμες του αμαξώματος του CX-5 αντανακλούν το ώριμο και κομψό Kodo design, ενώ οι αδρές γραμμές έχουν ελαχιστοποιηθεί και η μετάβαση μεταξύ των επιφανειών του αμαξώματος έχει τονιστεί με τρόπο που δημιουργεί έντονο παιχνίδισμα του φωτός που αντανακλάται πάνω στο αμάξωμα.

Το CX-5 του 2020 προσφέρεται με μια γκάμα επιλογών κινητήρων Skyactiv βενζίνης και diesel, δυνατότητα επιλογής είτε του χειροκίνητου κιβωτίου Skyactiv-MT των 6 σχέσεων ή του αυτόματου των 6 σχέσεων Skyactiv-Drive της Mazda, καθώς και του έξυπνου συστήματος τετρακίνησης τελευταίας γενιάς της Mazda, του i-Activ AWD. Στην γκάμα αυτή, ο 2λιτρος βενζινοκινητήρας Skyactiv-G των 165 ίππων διατίθεται με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο και με σύστημα κίνησης στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς. Στις εκδόσεις με τον συγκεκριμένο κινητήρα και χειροκίνητο κιβώτιο, διαθέτει και τη λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Η τιμή του ανανεωμένου Mazda CX-5 ξεκινάει από 27.395 ευρώ με τον 2λιτρο Skyactiv-G των 165 ίππων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή