Kia και Nadal μαζί και για την επόμενη πενταετία

Kia και Nadal μαζί και για την επόμενη πενταετία

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Δ.Τ.

Η Kia Motors Corporation, ο μεγαλύτερος συνεργάτης του Australian Open, ανακοίνωσε την πενταετή ανανέωση της συνεργασίας της με τον κορυφαίο παίχτη τένις Rafael Nadal. Η ανακοίνωση έγινε μέσω μιας ειδικής προπόνησης σε παγκόσμια απευθείας μετάδοση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και έδωσε στους θαυμαστές την ευκαιρία να βοηθήσουν τον Nadal να κάνει μερικές σπέσιαλ ασκήσεις, καθώς προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο τερέν.

 
Η ανανέωση της συνεργασίας Nadal – Kia ξεπερνά τα 20 χρόνια από την στιγμή που για πρώτη φορά το 2004 η Kia Ισπανίας παρείχε χορηγία. Κάτι που έγινε δύο χρόνια πριν ο Nadal αναδειχθεί σε παγκόσμιο πρεσβευτή της Kia σε ηλικία μόλις 19 ετών.
 
Από την Ακαδημία Rafael Nadal στην πατρίδα του, τη Μαγιόρκα της Ισπανίας, η απευθείας μετάδοση στη σελίδα #GetRafaMoving είχε πάρα πολλούς οπαδούς που συμμετείχαν σε ψηφοφορία σε πραγματικό χρόνο με τον Nadal στο γήπεδο. Μέσα από μια σειρά emoji, οι θαυμαστές του είχαν τον απόλυτο έλεγχο και εξατομίκευσαν την προπονητική επίδειξη με βάση αυτό που επιθυμούσαν να δουν περισσότερο από τον Nadal. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αποκλειστικής προπόνησης, ο Nadal έκανε μια σειρά από εξαιρετικά δύσκολες και απίθανες ασκήσεις.

 
Μετά την προπονητική επίδειξη ο Nadal σχολίασε: «Οι θαυμαστές μου δεν έχουν δει τένις εδώ και μήνες, αφού πέρα από τις ασκήσεις μου στην ακαδημία Rafa Nadal δεν ήμουν ενεργός, οπότε μου άρεσε πολύ να κάνω αυτή την προπόνηση μαζί τους».
 
«Η Kia είναι στο πλευρό μου από τότε που ήμουν 17 ετών και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ταξίδι μου ως επαγγελματίας τενίστας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι θα φέρουν τα επόμενα πέντε χρόνια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», πρόσθεσε.
 
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors, Ho Sung Song, δήλωσε: «Η 16ετής συνεργασία μας με τον Rafa έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να παίζουν τένις οπότε σε μια εποχή που χρειάζεται περισσότερο τους θαυμαστές του, θέλαμε να τους φέρουμε πιο κοντά του και να ενθαρρύνουμε την επιστροφή του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας για τα επόμενα πέντε χρόνια και ανυπομονούμε να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον για να συνεχίσουμε να προχωρούμε μπροστά».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή