DS 3 Crossback E-TENSE (τιμή)

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Δ.Τ.

Το DS 3 CROSSBACK E-TENSE είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο στα Premium Compact SUV, και θα αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Ενσωματώνει όλες τις αξίες της DS: Ασυμβίβαστη κομψότητα, προσήλωση στη λεπτομέρεια και υψηλή τεχνογνωσία, η οποία αποκτήθηκε με τη πολυετή συμμετοχή στη Formula E. Η γαλλική, πολυτελής Μάρκα DS Automobiles, έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνει καλύτερα από τους υπόλοιπους Premium κατασκευαστές, την τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης που διαθέτει από το Πρωτάθλημα της ηλεκτρικής Formula E, στη γραμμή παραγωγής.

 
Η υψηλή τεχνογνωσία των μηχανικών της DS Automobiles στα συστήματα ηλεκτρικής κίνησης, είναι εμφανής στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου: Ο ηλεκτροκινητήρας των 100kW (136hp) με τη γενναιόδωρη και άμεσα διαθέσιμη ροπή των 260Nm, προσδίδει στο αυτοκίνητο ευελιξία και δυναμισμό (μπορεί να επιταχύνει από 0 έως τα 100 χλμ./ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα και από 0 έως 50 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα). 

 
Με τα προηγμένα συστήματα ανάκτησης ενέργειας, που προσφέρουν μέχρι και 20% της αυτονομίας που γίνεται κατά την κίνηση σε αστικό περιβάλλον, και διαχείρισης της μπαταρίας (αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης) διαθέτει εξαιρετική αυτονομία της τάξεως των 320χλμ. (κύκλος WLTP) ή 430χλμ. (κύκλος NEDC), αλλά και δυνατότητα γρήγορης επαναφόρτισης: έως και 80% σε μόλις 30 λεπτά μέσω ενός σημείου φόρτισης ισχύος 100kW.

 
Το DS 3 Crossback είχε σχεδιαστεί από την αρχή για να είναι 100% ηλεκτρικό, γι’ αυτό τον λόγο η αρχιτεκτονική της νέας “multi-energy” πλατφόρμας CMP ενσωματώνει την μπαταρία ιόντων λιθίου (50KWh) κάτω από το πάτωμα, προσδίδοντας ασυμβίβαστη ευρυχωρία στο εσωτερικό και χαμηλό κέντρο βάρους. Σε συνδυασμό με το σχολαστικά σχεδιασμένο και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό με την πλήρη απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους και κραδασμούς, επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν απερίσπαστοι τη χαρά της οδήγησης με ένα επίπεδο άνεσης ανώτερης κατηγορίας.
Οι ανώτατες προτεινόμενες λιανικές τιμές διαμορφώνονται ως εξής: 
 
E-TENSE SO CHIC: 42.000 €
E-TENSE SO CHIC Connected: 43.500 €

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή