Το Renault CLIO γιορτάζει 30 χρόνια

Το Renault CLIO γιορτάζει 30 χρόνια

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δ.Τ.

Από την εποχή που έκανε την πρώτη του εμφάνιση, εν έτει 1990, το CLIO έγινε το best-seller του Groupe Renault σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Το μοντέλο που ανακηρύχτηκε, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πορείας του, ως το πιο αγαπημένο μοντέλο των Γάλλων, από το 2013 κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας του (B segment) σε όλη την Ευρώπη. Το Renault CLIO, πέρα από τους εμπορικούς του θριάμβους, συμβολίζει πάνω από όλα μια ανθρώπινη περιπέτεια, τόσο για την ίδια τη Renault, όσο και γενικότερα, ενσαρκώνοντας με απόλυτη επιτυχία την υπογραφή της μάρκας «Passion for Life, Πάθος για Ζωή».

Με την πάροδο των χρόνων, το CLIO κατάφερε να διατηρήσει το DNA που του χάρισε πρωταγωνιστικό ρόλο, φτάνοντας στη σύγχρονη, 5η γενιά του, καλύτερο από ποτέ, πιο μοντέρνο από ποτέ, πιο αθλητικό από ποτέ. Στην πραγματικότητα, το νέο Renault CLIO βασίζεται πάνω στα δυνατά σημεία που έκαναν κάθε μία από τις τέσσερις προηγούμενες γενιές του να ξεχωρίζει, ανοίγοντας ένα καινούριο, πολυαναμενόμενο κεφάλαιο σε αυτή την εντυπωσιακή πορεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή