Η πρώτη marketing campaign της Alfa Romeo Racing ORLEN με τη σειρά ConceptD

Η πρώτη marketing campaign της Alfa Romeo Racing ORLEN με τη σειρά ConceptD

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Δ.Τ.

Η Acer ανακοίνωσε τα επόμενα βήματα στη συνεργασία της με την Alfa Romeo Racing ORLEN. Ως επίσημοι συνεργάτες, η Acer και η Alfa Romeo Racing ORLEN εργάστηκαν από κοινού, για τη δημιουργία ελκυστικού και συναρπαστικού περιεχομένου στα social media και άλλες ψηφιακές καμπάνιες.

Η Acer ξεκινά μια νέα καμπάνια που απευθύνεται σε χρήστες  που δραστηριοποιούνται στο design και στο χώρο της προσομοίωσης σε εφαρμογές  που σχετίζονται με την εφαρμοσμένη μηχανική και τη βιομηχανία. Υπό το μότο «Σχεδιασμένο για αγώνες» οι λύσεις ConceptD,  περιλαμβάνουν stationary και mobile workstations καθώς και οθόνες.

Η δεύτερη καμπάνια που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες επικεντρώνεται στους ανθεκτικούς υπολογιστές ENDURO της Acer "BUILT FOR EXTREME".

 «Η Acer δημιούργησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στρατηγική προώθησης γύρω από τη συνεργασία μας και ολόκληρη την ομάδα της Alfa Romeo Racing ORLEN», είπε ο Frédéric Vasseur, Team Principal of Alfa Romeo Racing ORLEN and CEO of Sauber Motorsport AG. «Είναι μια πολύ συναρπαστική εξέλιξη και ανυπομονώ να δω αυτές τις πρωτοβουλίες να ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες. »

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις πιο διάσημες ομάδες στην ιστορία της F1 και προσφέρουμε στο εμπορικό μας κανάλι και στους συνεργάτες λιανικής πώλησης ένα πολύ ελκυστικό πρόγραμμα μάρκετινγκ, για να δημιουργήσουμε ζήτηση γύρω από τις εμπορικές μας λύσεις», δήλωσε ο Hajo Blingen Vice President Marketing, Acer Europe SA.

Και οι δύο καμπάνιες περιλαμβάνουν μια ολιστική στρατηγική ενεργοποίησης 360 μοιρών που παρέχει B2B concepts και tool boxes για συνεργάτες, προκειμένου να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα και η αξιοπιστία του brand, αναφορικά με τις λύσεις ConceptD και τους ανθεκτικούς υπολογιστές ENDURO της Acer.

Μάθετε περισσότερα για το πώς η σειρά ConceptD βοήθησε την Alfa Romeo Racing ORLEN κατά τις διαδικασίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής, https://www.acer.com/ac/el/GR/content/alfa-romeo-racing-orlen-partnership-conceptd

 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή