Ford Puma: Η εύκολη επιλογή

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο Ford Puma αποτελεί τη νέα πρόταση της φίρμας για την μικρή κατηγορία των B-SUV. Το συμπαγές crossover φέρει μεγάλους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές. Μάλιστα, έχει τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία (401 λίτρα) σε συνδυασμό με τον καινοτόμο αποθηκευτικό χώρο MegaBox.

Ford Puma: Η εύκολη επιλογή-1

Το νέο Puma υιοθετεί την προηγμένη, ήπια υβριδική τεχνολογία mHEV με επίκεντρο τον καταξιωμένο κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost και απόδοση 125 και 155 ίππων. Η τεχνολογία EcoBoost Hybrid αναβαθμίζει πλήρως τα χαρακτηριστικά του πολυβραβευμένου βενζινοκινητήρα της Ford, αφού επιτρέπει την αποθήκευση της ενέργειας που χάνεται κατά το φρενάρισμα και το ρολάρισμα του αυτοκινήτου σε μία αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου 48V.

Αυτή η αποθηκευμένη ενέργεια, χρησιμοποιείται κατά την επιτάχυνση από τον ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος συνεπικουρεί τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, προσφέροντας έτσι καλύτερη απόδοση με ταυτόχρονα χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές CΟ2.

Ford Puma: Η εύκολη επιλογή-2

Τα 5 διαφορετικά προφίλ οδήγησης του νέου Ford Puma, πέρα από τα ήδη γνωστά προγράμματα Normal, Sport και Eco, περιλαμβάνουν επιπλέον το πρόγραμμα Slippery, που ρυθμίζει το ESC και το Traction Control ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά σε επιφάνειες μειωμένης τριβής (λάσπη, χιόνι, πάγος) και το πρόγραμμα Trail, που συμβάλει στη διατήρηση της “φόρας” του αυτοκινήτου σε σαθρές επιφάνειες (πχ. άμμος) ρυθμίζοντας την απόκριση του γκαζιού, τα χαρακτηριστικά απόδοσης του ABS και το Traction Control.

Ford Puma: Η εύκολη επιλογή-3

Το νέο Ford Puma διατίθεται στην ελληνική αγορά από 20.932 ευρώ με τον 1.0 EcoBoost των 125 ίππων στην έκδοση Titanium, ενώ από 21.102 ευρώ προσφέρεται η πιο σπορ βερσιόν, ST Line. Ωστόσο, με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford, είναι πλέον εύκολο να αποκτήσετε το νέο Puma με δώρο επιπλέον εξοπλισμό.

Εύκολα μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Ford και μέσω της Ford Finance, με την επιλογή αυτή επωφελείστε από προνομιακούς όρους όπως είναι:

-το επιτόκιο 1,99% (Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975).

-η διάρκεια του δανείου από 12 έως 60 μήνες και

-τα 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή