ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα έκδοση Forester e-Boxer Adventure, ο αληθινός χαρακτήρας ενός Forester!

Νέα έκδοση Forester e-Boxer Adventure, ο αληθινός χαρακτήρας ενός Forester!

Μία νέα έκδοση ήρθε να εμπλουτίσει τη γκάμα του νέου υβριδικού Forester e-Boxer, το νέο Forester Adventure. Με όψη αντάξια του ονόματός του, το Adventure έχει επιπλέον του πλούσιου standard εξοπλισμού του, νέα γρίλια στη μάσκα, μαύρη ζάντα 18 ιντσών, ηλιοροφή και εξωτερικά προστατευτικά αλλά και διακοσμητικά στοιχεία που ξεχωρίζουν με το βαθύ πορτοκαλί χρώμα τους.

Νέα έκδοση Forester e-Boxer Adventure, ο αληθινός χαρακτήρας ενός Forester!-1

Η πορτοκαλί υπογραφή της έκδοσης αυτής συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με τις διακριτικές πορτοκαλί ραφές στην κονσόλα, στο τιμόνι, στο λεβιέ ταχυτήτων αλλά και στα νέα, αδιάβροχα καθίσματα.  

Όλα αυτά μαζί με το πακέτο της μόνιμης συμμετρικής τετρακίνησης της Subaru, του υβριδικού κινητήρα e-Boxer και του συστήματος προληπτικής ασφάλειας EyeSight κάνουν το νέο Forester Adventure ένα πραγματικό SUV απόδρασης και περιπέτειας.

Νέα έκδοση Forester e-Boxer Adventure, ο αληθινός χαρακτήρας ενός Forester!-2

Το Forester e-Boxer Adventure διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, λευκό και σκούρο γκρι (Crystal White Pearl και Magnetite Grey Metallic αντίστοιχα), η τιμή λιανικής του είναι 48.360€ πλέον χρέωσης μεταλλικού χρώματος και είναι άμεσα διαθέσιμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ SUBARU