Μισθώστε τώρα το Hyundai Kona στην καλύτερη τιμή

Μισθώστε τώρα το Hyundai Kona στην καλύτερη τιμή

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Hyundai Kona είναι ο αντιπρόσωπος της κορεάτικης φίρμας στη μικρή κατηγορία των SUV. Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4,165 μέτρα, το πλάτος στα 1,800 μέτρα και το ύψος στα 1,550 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο των 2,6 μέτρων, κάτι που προμηνύει ένα ευρύχωρο εσωτερικό. Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα στα 361 λίτρα, ενώ υπάρχει και διπλό «δάπεδο» για τον χώρο φόρτωσης που θα διευκολύνει την μεταφορά μεγάλων αντικειμένων, όπως ποδήλατα κ.α.

Η Hyundai προσφέρει το Kona με μια γκάμα από κινητήρες με το Kona Hybrid να ξεχωρίζει, αφού καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά ένα βενζινοκινητήρα με ένα ηλεκτροκινητήρα πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου καθώς στις εκπομπές ρύπων. Προσθέτοντας και την εντυπωσιακή, βραβευμένη σχεδίαση του, το αποτέλεσμα σίγουρα καταφέρνει να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς οδηγούς.

Μισθώστε τώρα το Hyundai Kona στην καλύτερη τιμή-1

Ένα τέτοιο μοντέρνο αυτοκίνητο χρειάζεται και έναν αντίστοιχα μοντέρνο τρόπο για να το κάνει κάποιος δικό του. Κι αυτό σας το προσφέρει μόνο η Autohellas Hertz.

Με το πρόγραμμα Lease-it-New μπορείτε να μισθώσετε το Hyundai Kona Hybrid 1.6 141hp Premium από €259/μήνα (πλέον ΦΠΑ), καλύπτοντας ταυτόχρονα όλα τα έξοδα που αφορούν το αυτοκίνητο (τέλη κυκλοφορίας, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, συντήρηση και επισκευή, 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα, κ.α.).

Κι αν είστε κάτοχοι κάρτας Alpha Bank Bonus μπορείτε να κερδίσετε 4πλους Alpha Bank πόντους για κάθε 1€ του μηνιαίου μισθώματος και επιπλέον 10.000 Bonus πόντους στην Alpha Bank Bonus κάρτα σας μισθώνοντας το συγκεκριμένο μοντέλο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή