Αποκτήστε το SEAT Arona με το πρόγραμμα Leasing της Autohellas Hertz

Αποκτήστε το SEAT Arona με το πρόγραμμα Leasing της Autohellas Hertz

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατηγορία των compact SUV δείχνει να έχει μεγάλη ανάπτυξη και κάθε χρόνο τα crossover ανεβαίνουν στη λίστα των best seller αυτοκινήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ένα από αυτά τα μοντέλα είναι και το SEAT Arona, το οποίο είναι ένα μοντέρνο B-SUV με αρκετές δυναμικές γραμμές, χώρους στο εσωτερικό, καθώς και μια πλούσια μηχανική γκάμα.

Αποκτήστε το SEAT Arona με το πρόγραμμα Leasing της Autohellas Hertz-1

Διατίθεται με κινητήρες βενζίνης, diesel και φυσικού αερίου, ωστόσο το μεγαλύτερο ατού είναι ο μεγάλος όγκος του χώρου αποσκευών, ο οποίος είναι 400 λίτρα. Συνεπώς, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος προκαλεί τον χρήστη να… εξερευνήσει!

Επιπλέον η SEAT έχει δώσει μεγάλη έμφαση τόσο στην άνεση όσο και την ασφάλεια κατά την ώρα της οδήγησης, κερδίζοντας 5 αστέρια Euro Ncap το 2020 ενώ φυσικά περιλαμβάνει όλα όσα πλέον θεωρούνται standard σε ένα μοντέρνο αυτοκίνητο όπως ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής, θύρα USB και σύνδεση Bluetooth®.

Αποκτήστε το SEAT Arona με το πρόγραμμα Leasing της Autohellas Hertz-2

Η Hertz Autohellas, η εταιρεία που έφερε πρώτη το leasing στην Ελλάδα το 1989, προσφέρει το SEAT Arona 1.0 TSI 115hp Style Plus για μακροχρόνια μίσθωση από μόνο €209/μήνα (πλέον ΦΠΑ) και προκαταβολή μόλις 15% επί της λιανικής τιμής. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο ποσό περιλαμβάνει και όλα τα κόστη πλήρους ασφάλισης, συντήρησης, τέλη κυκλοφορίας καθώς επίσης και 24/7 οδική βοήθεια, το πακέτο είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από ελκυστικό. Το πακέτο γίνεται ακόμα καλύτερο δε για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Bonus καθώς κερδίζουν 4πλους Alpha Bank πόντους για κάθε 1€ του μηνιαίου μισθώματος και επιπλέον 10.000 Bonus πόντους στην Alpha Bank Bonus κάρτα μισθώνοντας το συγκεκριμένο μοντέλο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή