Apple: Συνεργασία με Hyundai για το επερχόμενο αυτοκίνητο

Apple: Συνεργασία με Hyundai για το επερχόμενο αυτοκίνητο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Apple αναμένεται να ζητήσει τη βοήθεια της Hyundai για την κατασκευή ενός νέου αυτοκινήτου, το οποίο θα φέρει το λογότυπο του… “φαγωμένου μήλου”.

Το Apple Car πρόκειται να εξοπλίζεται με προηγμένες τεχνολογίες, εξαιρετική αυτονομία και αυτόνομο σύστημα οδήγησης. Δίπλα σε αυτό το εγχείρημα θα βρίσκεται και η Hyundai, η οποία επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την αμερικάνικη εταιρεία.

Μετά από τις παραπάνω ανακοινώσεις, που προήλθαν από δημοσιεύματα σε κορεάτικα Μέσα, η Hyundai σημείωσε άνοδο μετοχών της τάξεως των 20%.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το Apple Car δεν θα παρουσιαστεί νωρίτερα από το 2024. Η προηγμένες τεχνολογία της εταιρείας από το Cupertino θα εφαρμοστεί στο όχημα, το οποίο θα φέρει εξελιγμένες μπαταρίες με τεράστια αυτονομία και ειδικές τεχνολογίες που αποτρέπουν την υπερθέρμανση τους. Σε όλα αυτά, προσθέστε ένα πλήθος από κάμερες και αισθητήρες, καθώς και LiDAR για σάρωση με λεπτομέρεια σε διαφορετικές αποστάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή