Το νέο Citroen C4 C-Cross από 17.950 ευρώ

Το νέο Citroen C4 C-Cross από 17.950 ευρώ

Το νέο Citroen C4 C-Cross προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση , το E-C4.

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • Το 2021, η Citroen «φέρνει την ηλεκτροκίνηση για όλους» με την κυκλοφορία έξι νέων ηλεκτρικών μοντέλων. Με το νέο E-C4 C-Cross – 100% Electric και το νέο C4 C-Cross, η Μάρκα συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της και γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, στην κατηγορία των Crossovers.
  • Ορίζοντας ξανά τους κανόνες για τα crossovers, η Citroen θέλει να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, αφήνοντας ταυτόχρονα και το στίγμα της.

  • Το δυνατό concept: το νέο μοντέλο αποτελεί ένα πολύ δυνατό βήμα, σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό των αυτοκινήτων της Citroen. Διαθέτει υψηλή απόσταση από το έδαφος και χρησιμοποιεί τροχούς μεγάλης διαμέτρου, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα επιβλητική και αεροδυναμική σιλουέτα, που ενσωματώνει χαρακτηριστικά από SUV, σε έναν δυναμικό coupe σχεδιασμό που προσφέρει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης για να διαμορφώσει ο καθένας το αυτοκίνητο βάσει του προσωπικού του στυλ και αισθητικής.
  • Επιλογή κινητήρα: Νέο E-C4 C-Cross – Το 100% Electric είναι το 5ο μοντέλο στο πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας της Citroen, μετά τα C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid, Ami, ë-Jumpy και ë-SpaceTourer. Το Νέο C4 C-Cross διατίθεται επίσης με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.
  • Προηγμένη άνεση: όλα τα οφέλη του προγράμματος Citroen Advanced Comfort® για κορυφαία επίπεδα άνεσης για όλους, χάρη στην ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions®, τα καθίσματα Advanced Comfort ή τα Citroën Smart Pad Support ™ που τα βλέπουμε σε παγκόσμια πρεμιέρα. Μια εμπειρία άνεσης που ενισχύεται από τις 20 τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού, όπως το Highway Driver Assist, ένα ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης επιπέδου 2 και 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Αυτές οι ιδιότητες ενισχύονται ακόμη περισσότερο στο νέο E-C4 C-Cross – 100% Electric που προσφέρει την εμπειρία ë-Comfort.
  • Το νέο E-C4 C-Cross-100% Electric και το Νέο C4 C-Cross είναι η 10η γενιά των αυτοκινήτων κατηγορίας C της Citroën που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε κάθε εποχή, με την άνεση και τον χαρακτήρα τους. Αυτή η νέα γενιά, θα αρχίσει να γράφει τη δική της ιστορία από τον Ιανουάριο του 2021, με τιμή εκκίνησης τα 17.950 ευρώ.

Το νέο Citroen C4 C-Cross από 17.950 ευρώ-1

Μετά την επέκταση στην κατηγορία των SUV που χαρακτηρίστηκε από τα επιτυχημένα λανσαρίσματα των C3 Aircross SUV και C5 Aircross SUV, η Citroën κάνει μια ισχυρή επιστροφή στην αγορά των Crossovers. Με περισσότερες από 1.700.000 πωλήσεις στην Ευρώπη το 2019, η κατηγορία C (hatch & Crossovers) αποτελεί σχεδόν το 11% των συνολικών πωλήσεων και κατά συνέπεια, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την ευρωπαϊκή αγορά.

Το νέο Citroen C4 C-Cross από 17.950 ευρώ-2

To νέο C4 C-Cross είναι το μοντέλο της νέας γενιάς από τη Citroen, εμπνευσμένο από τις ανάγκες των ίδιων των πελατών και τον τρόπο οδήγησής τους. Προσφέρεται ως 100% ηλεκτρικό, βενζινοκίνητο και με κινητήρα πετρελαίου, για να καλύψει κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας μια μοντέρνα ιδέα γεμάτη χαρακτήρα. Έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να βρει κανείς στο επόμενό του αυτοκίνητο, για να πει πως, έτσι ορίζονται ξανά οι κανόνες της κατηγορίας.

Περισσότερα για το νέο Citroen C4 C-Cross στην Καθημερινή της Κυριακής στις 31/1/2021.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή