Απονομή του βραβείου για το νέο Renault Captur στην TEOREN Motors

Απονομή του βραβείου για το νέο Renault Captur στην TEOREN Motors

Tο νέο Renault Captur, έλαμψε και πάλι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανάδειξή του στην πρώτη θέση.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραδόθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, το βραβείο του «Αυτοκινήτου του 2021» για την Ελλάδα, στην Αντιπρόεδρο και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο της TEOREN Motors, Ντένη Θεοχαράκη, από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του δημοσιογραφικού θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», Γιάννη Σκουφή και Γιάννη Κανουπάκη.

Απονομή του βραβείου για το νέο Renault Captur στην TEOREN Motors-1

To νέο Renault Captur με κινητήρες βενζίνης, diesel και LPG (τιμές)

Σε μια λιτή τελετή, με όρους ασφάλειας, λόγω των προληπτικών μέτρων κατά του Covid-19 και με την παρουσία των στελεχών της εισαγωγικής εταιρείας των Renault-Dacia στη χώρα μας Μαρίας Παπαδάκη, Χρήστου Σκιρδή και Βασίλη Ευθυμιάδη, το νέο Renault Captur, έλαμψε και πάλι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανάδειξή του στην πρώτη θέση.

Απονομή του βραβείου για το νέο Renault Captur στην TEOREN Motors-2

Ως γνωστόν φέτος τόσο η ανοιχτή ψηφοφορία των 27 δημοσιογράφων μελών του θεσμού, ο οποίος εδώ και μια δεκαπενταετία, είναι ο μόνος ανεξάρτητος, χωρίς δεσμεύσεις και διασυνδέσεις με συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, καθώς οι εκλέκτορές του αρθρογραφούν σε πληθώρα σημαντικών εντύπων και ψηφιακών μέσων, όσο και η καθιερωμένη εκδήλωση έγιναν διαδικτυακά.

Απονομή του βραβείου για το νέο Renault Captur στην TEOREN Motors-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή